Tévedtünk azzal kapcsolatban, hogy a kádárista nyuggerek kihalásával végre eljöhet az igazi rendszerváltás. Szépen nevelődik a következő generáció, ami ugyan ilyen szolgalelkű, csodálatos! Jól működik a biorobotképző oktatási rendszer!
2019. máj. 17. 20:13
2/27 anonim válasza:
Szeretem, mert mindig okot ad rá, hogy ne becsüljem túl az átlagembert...
2019. máj. 17. 20:13
3/27 anonim válasza:
Amúgy azt vágjátok, hogy (talán a pestisrácok?) az egyetemi tanárokat lajstromba állítják, attól függően, hogy mennyire érzi azt a hallgató, hogy politizálnak órán? Ezzel kapcsolatban pedig 100%, hogy egy CÖF, Fidelitas, vagy pestisrácok sem fog kiborulni...
2019. máj. 17. 20:17
4/27 anonim válasza:
Én elsősorban a szépségéért, eleganciájáért, daliás termetéért, valamint felvilágosult, modern, XXI. századi gondolkodásáért szeretem őt.
2019. máj. 17. 20:18
5/27 anonim válasza:
Azért szeretem mert Ő hazánk miniszterelöke. Ő nyújt védelmező kezet nekünk, mindig a jó útra terelget az élet ösvényén, nekünk pedig hálául feltétel nélküli szeretetet kell adnunk.
2019. máj. 17. 20:20
6/27 anonim válasza:
Mert annyira illiberális, hogy az már demokrácia.
2019. máj. 17. 20:21
7/27 anonim válasza:
Azt is szeretem benne, hogy fiatal kora óta következetesen képviseli ugyanazokat az eszméket, elveket, és sosem adná föl az elveit pénzért vagy hatalomért.
Meg azt is, hogy hálás annak, aki a taníttatását fizette, sose mondana a jótevőjéről rosszat, vagy pláne nem terjesztene róla kacifántos rosszindulatú hazugságokat.
2019. máj. 17. 20:23
8/27 anonim válasza:
Mert erőskezű vezető,hazafi és nem ijed meg a nyugattól.
2019. máj. 17. 20:35
9/27 anonim válasza:
Mindig sokra tartottam, mert egy nem mindennapi koponya és egy nagy formátumú politikus. Nem egy tucatember.
Viszont szeretni csak azóta szeretem - ha lehet ilyet mondani egy idegennel kapcsolatban - mióta annyi méltatlanságnak, hazugságnak, bántásnak van kitéve érdemtelenül.
Gyakorlatilag az ellenzék miatt kezdtem el szeretni.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!