Tekintettel arra, hogy az ország egyre rosszabb helyzetbe kerül, egyre élhetetlenebb a magyarok számára és gyakorlatilag 100%, hogy hamarosan bedől az egészségügy/nyugdíj/oktatás, érdemes a huszas évei végén az embernek végleg külföldre kimennie?
4.
Te dógod... De ha te 25 évesen el tudod dönteni, hogy ezidáig ismeretlen világvàlság elől hova érdemes menekülnöd, akkor nem itt izmoznál! 😄
Venezuela a világ egyik leggazdagabb kőolajtermelője... Mégcsak válság sincs, mégis nagy a nyomor! Ott nem orvoshiány van, hanem gyógyszerhiány... (Meg élelmiszer...)
Orbánék 9 éve vették át a vezetést, és jelenleg amit az átlagember lát, az az, ami a blokkján szerepel:
-Alapvető élelmiszerek évenként 3-5-10%-kal drágulnak
-A lakhatás évről évre egyre nehezebb
-Folyamatos leépítések, leépülések
Igen, valóban nőtt a GDP, valóban egyre több irodaház épül és valóban egyre több külföldi túristánk és dolgozónk van, akik idehaza termelnek. A gond viszont az, hogy ezek irrelevánsak abból a szempontból, hogy mi az, amivel az átlagembernek naponta szembesülnie kell.
"Képzeld, amikor én voltam ennyi idős ugyanilyen szar kilátással, de fel sem vetődött, hogy külföldre menjünk."
Jaja, amikor pedig dédnagyapám volt ennyi idős, akkor még nádfedeles, földpadlós házakban élt a magyarok nagy része.
Csak éppen azt nem értem, hogy ennek mi a jelentősége.
Nagyon sok mindennel nem értek egyet amit a kormány művel, de amiket a kérdésben megfogalmaztál az így ebben a formában kicsit hülyeség és nem kicsit túlzás.
De ha kedved van külföldre menni akkor érdemes megpróbálni, aztán ha valamiért mégsem tetszik bármikor vissza is tudsz jönni.
"És nem azért, mert olyan szörnyű a Zorbán, hanem azért, mert nyugatabbra még mindig többet lehet keresni."
Nem gyanús, hogy a kettő között van egy erős összefüggés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!