Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hova forduljak? 4 éve hülyének...

Hova forduljak? 4 éve hülyének néztek az orvosok, azóta csak rosszabb lett a helyzet, már a porckorongsérv összes tünete illik rám.

Figyelt kérdés
2013-ban elkezdett minden hajnalban a két karom égni, fájni zsibbadni, annyira. hogy fel kellett kelnem járkálni.. ekkor elmentem a reumatológiára, ahol csak a pénzt várták, és hülyének néztek, kiröhögtek, hogy ennyi idősen mint keresek ott(30 voltam) és közölték hogy aki motorral jön semmi baja nincs és különben is attól van. Aztán többször elmentem, beirtak valami gagyi gyógytornára, ami ugyan annyit ért mintha dolgoznék, és egy nyéllel kellett bohóckodni. Mivel kertész vagyok. Elküldtek MRI-re is, de ott lett elegem a hülyének nézésből, nyilvánvalóan akár meg is dögölhetek az itteni egészségügytől. Aztán sportoltam is, amit már előtte is csináltam, de nem lett jobb. Most viszont egy ideje kb 1 éve még rosszabb a helyzet. Már az egész bal karom napközben is zsibbad, nem érzem teljesen, a lábam is térdtől lefelé, úgy érzem az arcom is, és le vagyok valamennyire merevedve. fáradékony vagyok, este beesek az ágyba. Nem tudom hogy hova menjek, nem akarom, hogy leszarják az egészet, és hülyének nézzenek megint...

#gerinc #porckorongsérv #egészségügy;
2017. nov. 10. 23:29
 1/9 gelazso ***** válasza:
maásik orvos, vagy az etikai bizottság
2017. nov. 10. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Háziorvos.
2017. nov. 11. 05:02
 3/9 anonim ***** válasza:
17%

ez megy az egész világon.

szabályos súlyzós hátedzés segít, angol youtube

deadlift, bend over row

2017. nov. 11. 06:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha voltál mér bárányhimlős ill. volt herpeszvírus fertőzésed, akkor a porckorong sérvhez társulhat már enyhe ideggyulladás is. Ki kellene próbálni a gerincnyújtó padot (denevérpad), ami széthúzza a csigolyákat és mérsékli a porckorongokra ható nyomást ill. a gerinctorna egyéb változatait. Nagyon kis adagban aszpirin hatásos lehet a fájdalom ellen.
2017. nov. 11. 08:03
 5/9 anonim ***** válasza:
utolsó, minden mondatodból sugárzik a sötétség :D
2017. nov. 11. 08:05
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Háziorvos majd beutaló neurológiàra. Ez szerintem nem sérv hanem sclerosis multiplex, vagy egyéb autoimmun neurológiai betegség.
2017. nov. 11. 19:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem írtad mi van az MR felvételen. Sokat elmond. Mindenesetre háziorvosi beutalóval neurológián lenne a helyed.
2017. nov. 12. 11:53
 8/9 A kérdező kommentje:

Sklerosis Multiplex?Annak sokkal gyorsabb a lefolyása, gondolkodj, ne ilyesztgess ilyenekkel!

Amúgy visszavettem a munkából és jobb lett, de amint megint rámzúdul a meló ugyan ez a helyzet!

2017. nov. 28. 09:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező a sclerosis multiplexnek két típusa van a progresszív és a relapszáló-remittáló. Az utóbbi lefolyása évtizedekben mérhető, de a progresszív sem egy gyors lefolyású betegség. És gondolkodom, mert én veled ellentétben elvégeztem az orvosit.

Persze tudom. Minden orvos hülye. :) Hát akkor old meg a problémádat egyedül, orvos nélkül.

2017. nov. 28. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!