Hogyha nem csalt volna a Fidesz, és nem manipulálta volna a körzeteket, akkor lehet, hogy egyszer sem lett volna kétharmaduk, vagy maximum 2010-ben?
Bizony, ilyen a láncszavazás, ez egy bevett szokás a falvakban! (különben Torgyánék találták ki 1994-ben, a fidesz ezt is lenyúlta)
Ugye ahol borítékba teszik a szavazólapokat, ott már esélyes a lánc-szavazás! (nem látszik hogy üres az első boríték...)
De nem csak közmunkásokkal csinálják meg ezt: olyan helyeken, ahol nincs más alternatíva a megélhetésre. Olyan falvakban, ahol a fideszes polgármester (helyi Döbrögi) akié a kocsma, a kisbolt, a sertéstelep, a szomszéd erdő, a motel és a kertészet, az 100%-os részvételt tud garantálni 100%-os fidesz szavazóval!)
Ezekhez jönnek még a 300 ezres magyar nyugdíjjal a magyarul nem is tudó ukránok...
Az egésznek köze sincs a tiszta választáshoz.
No, ilyeneknek tapsikolnak ezek a bérnyalókák, miközben az országot a diktatúrába sodorják!
Ja: és azért nem jelentik fel, mert Polték semmit sem vizsgálnak, viszont a körzeti megbízottat nem lehetne levakarni az illetőről!...
#17 igen, tudom a fideszes propagandisták a pártmédiában ezt csinálják, légből kapott humbugot terjesztenek, ezért kell olyan sok helyreigazítás.
Bizony elvtárs, munkásőr voltam, 3 éves koromban kezdtem, láttalak is téged az egyik gyűlésen :D
Jógyerek, én 2 dolgot biztos nem ígértem neked: házasságot és linket!
"Kérlek szépen: melyik Mészáros-sajtótól várod az idézetet?" - Ezt írtam. Ebből nem tudom, hogy mi alapján követelsz linket?! Magadtól is tudhatnád: Mészáros megyei lapjaiban nem sok igazságot találsz...
De nagyon álságos ahogy itt az ellenzék miatt "aggódsz"... egyszerűen: ez nem a te dolgod!
Kisbarátom, ha te csak azt hiszed el amit a sajtó ír, és számodra csak az létezik, mint perdöntő igazság, akkor bizony neked közöd sincs a mai valósághoz!
Leírtam részletesen hogy hogy működik; szerinted engem ezek után mennyire zavar ha te nem hiszed el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!