Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyha nem csalt volna a...

Hogyha nem csalt volna a Fidesz, és nem manipulálta volna a körzeteket, akkor lehet, hogy egyszer sem lett volna kétharmaduk, vagy maximum 2010-ben?

Figyelt kérdés
2019. máj. 12. 11:20
1 2 3 4
 31/37 mindentudó99 ***** válasza:
19%
Sose felejtem Kálman Olga arckifejezését mikor a roma csávót behívta az atv-be hogy majd jól lebuktatja fidesz szavazatvásárlását . Az meg elmesélte hogy az Mszp rendelte az egészet. Az arcára fagyott a mosoly Olgának.
2019. máj. 12. 21:03
 32/37 anonim ***** válasza:
73%

Bizony, ilyen a láncszavazás, ez egy bevett szokás a falvakban! (különben Torgyánék találták ki 1994-ben, a fidesz ezt is lenyúlta)

Ugye ahol borítékba teszik a szavazólapokat, ott már esélyes a lánc-szavazás! (nem látszik hogy üres az első boríték...)

De nem csak közmunkásokkal csinálják meg ezt: olyan helyeken, ahol nincs más alternatíva a megélhetésre. Olyan falvakban, ahol a fideszes polgármester (helyi Döbrögi) akié a kocsma, a kisbolt, a sertéstelep, a szomszéd erdő, a motel és a kertészet, az 100%-os részvételt tud garantálni 100%-os fidesz szavazóval!)

Ezekhez jönnek még a 300 ezres magyar nyugdíjjal a magyarul nem is tudó ukránok...

Az egésznek köze sincs a tiszta választáshoz.

No, ilyeneknek tapsikolnak ezek a bérnyalókák, miközben az országot a diktatúrába sodorják!

Ja: és azért nem jelentik fel, mert Polték semmit sem vizsgálnak, viszont a körzeti megbízottat nem lehetne levakarni az illetőről!...

2019. máj. 12. 21:11
 33/37 anonim ***** válasza:
53%

#17 igen, tudom a fideszes propagandisták a pártmédiában ezt csinálják, légből kapott humbugot terjesztenek, ezért kell olyan sok helyreigazítás.

Bizony elvtárs, munkásőr voltam, 3 éves koromban kezdtem, láttalak is téged az egyik gyűlésen :D

2019. máj. 12. 21:25
 34/37 mindentudó99 ***** válasza:
20%
Ha jól látom a linket amiről beszéltél meg mindíg nem sikerült ide betenni. Egyébként birom ezt az erőlködést ami itt megy évek óta. Legből kapott históriák. Amit annyira nem tudtak bizonyítani hogy hamisítani kellett róla egy videót. Másik meg hogy bizonygatjátok hogy senki se szavazott a fideszre. Ez mire jó? Minek becsapni magatokat is. Elnézem ezt a főpolgarmesteri kampányt az ellenzék részéről. Két alkalmatlan jelölt egymással veszekedik 0-24ben. Aztán ha csúfos vereség lesz a vége majd ez is választási csalas lesz?
2019. máj. 12. 21:49
 35/37 anonim ***** válasza:
54%

Jógyerek, én 2 dolgot biztos nem ígértem neked: házasságot és linket!

"Kérlek szépen: melyik Mészáros-sajtótól várod az idézetet?" - Ezt írtam. Ebből nem tudom, hogy mi alapján követelsz linket?! Magadtól is tudhatnád: Mészáros megyei lapjaiban nem sok igazságot találsz...

De nagyon álságos ahogy itt az ellenzék miatt "aggódsz"... egyszerűen: ez nem a te dolgod!

2019. máj. 12. 22:00
 36/37 mindentudó99 ***** válasza:
20%
Nem igertél én kértem hogy bizonyítsd valamivel az állításod. Jó lett volna Hvg Index 444 bármi. Mert így csak egy álltalad kitalált történetet tényként állítasz be. Nulla bizonyíték nélkül. Tehát semmit nem jelent. De ugye ilyet felmutatni nem tudsz az egész egy nagy humbbug.
2019. máj. 13. 05:11
 37/37 anonim ***** válasza:
71%

Kisbarátom, ha te csak azt hiszed el amit a sajtó ír, és számodra csak az létezik, mint perdöntő igazság, akkor bizony neked közöd sincs a mai valósághoz!

Leírtam részletesen hogy hogy működik; szerinted engem ezek után mennyire zavar ha te nem hiszed el?

2019. máj. 13. 05:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!