Orbán-kormány magyar sikere? Nemzeti büszkeséggel tölt el titeket, hogy Tiborcz István 35 milliárdos vagyonnal bekerült a 100 leggazdagabb magyar közé?
Én nagyon büszke vagyok rá, mert tehetséggel, kreativitással és szorgalommal jutott oda, ahova.
Ez így is a helyes. Amerikában is a legtehetségesebb, legkreatívabb emberek a leggazdagabbak, akiknek minimum egy Facebook, egy Microsoft vagy a KFC pattant ki a fejükből. Meg Hollywood legtehetségesebb sztárjai, stb.
Nagy-Britanniában még a királynőnél is gazdagabb a Harry Potter könyvek írónője.
Szóval a tehetséget el kell ismerni, a nagy ötleteket, találmányokat és kreativitást úgyszintén.
Tiborcz István feltalálta a közvilágítás ellentétét: a közsötétítést, ami páratlan az egész világon. Sokkal drágábban csinált sötétet a közterületeken, mint mások fényt!
Ez mégiscsak valami! Mi ehhez képest a Facebook, nem? Ráadásul kiváló gazdasági zsenijét bizonyítja az is, hogy jó érzékkel feleségül vette a miniszterelnök lányát.
Az ilyen teljesítményeket igenis honorálni kell!
13.
Ha a szövegértő készségeddel baj van, akkor valóban segítségre szorulsz. És én sem akarok megbántani senkit, még a 14-est sem, aki nem a kérdésre koncentrál, hanem személyeskedésre.
De ha igényled, akkor a magyar-balog értelmező szótár szerint lefordítom:
A balogokat nem zavarja az övéi gazdagodása (Gyurcsánytól-Czeglédyig...) Ebből következik, hogy talán jobboldalon is vannak olyanok, akik nem irigyek!
16.
Te pedig személyeskedel. Mi van? Nincsenek érvek?
Akkor legalább a kérdésről legyen véleményed, hisz nem az én személyem a kérdés témája?
Kakukkmarczy milyen finoman fogalmazol hogy a jobb és baloldal "gazdagodása", én inkább az Eu-tól kapott mrd-os közpénzek rendszerszerű lenyúlását mondanám erre.
Jól értem azt mondod hogy ha a baloldal lopott akkor jobboldalnak is szabad?
Ja és áruld el kérem, hogy Orbánnal ellentétben hol voltak Medgyessynek Gyurcsánynak és Bajnainak strómanokon és rokonokon keresztüli milliárdos állami megrendelései?
19.
Rosszul érted!!!!!
Az, hogy volt Cusi.... Volt négyes metro... Volt Alstom-ügy.... Volt Kócos Asszony-ügy, stb... Az nem jelenti azt, hogy van fidesz-ügy is..... Ne erőltessétek!
Csak egy példa:
2006 végén a Böszme "határőrizeti célra" kért és kapott eu-s támogatást vízágyúkra, melyről az Orbán-kormány beiktatása után állapították meg, hogy megalapozatlan és vissza kell fizetni!
A négyes metróról is nindenki tudta, hogy lopják.... De megvárták, hogy at OV kormány beiktatásra kerüljön....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!