Eltűnik a fehér ember európából, már 50 éven belül?
Tegnap hallgattam egy egyetemi közgáz előadást, ami felkavaró és egyben megdöbbentő volt számomra. Annak ellenére hogy szakártő tartotta mégis nehéz elfogadnom amiket mondott és lenne két kérdésem erről.
Korfákat elemzett. Azt mondta már 30 éven belül a fehér ember 30% alá csökken a kontinensükön. Egyszerűen nem vállalnak gyermeket a fiatalok. Hedonosita életmódot élnek, amire a szórakoztató elektronika fejlődése csak rátesz. A fai fiatalok 30%-a vállal gyereket, ami nagyon csekély szám. Eközben a tudomány fejlődése miatt az idősek tovább élnek. Nem fognak tudni kitermelni a gyerekek és nyugdíjasok eltartásához szükséges élelmet,pénzt a munkások. Ezt migrációval akarja orvosolni az EU, de hibás alapokon teszi. Nem magyarázza el az embereknek, mit miért tesz másrészt az afrikaiakat nem lehet egyből szakképzést igénylő állásokba feltőlteni.
Az a kérdésem hogy valóban ez vár-e ránk? Miért nem beszél erről nyíltan az EU? Miért hiszik azt hogy afrikaiakkal, muszlimokkal pótólható a dolgozó embermennyiség? Miért nem lettünk mi őslakók felvilágosítva ezekről? Miért csak szakelőadáson véletlen kell ezt megtudni?
A 30 év erős túlzás. A 30 év kb. egy generáciò. Ez alatt rosszabb esetben is kb. 70%-ára csökken a fehér emberek száma, a többieké meg nem nől olyan gyorsan.
Az se igaz, hogy a maradék mind afrikai illetve muszlim lenne, rengeteg hindu indiai és kínai is van.
Aztán az se igaz, hogy ezek az emberek képtelenek lennének dolgoznia. Olyan helyen dolgozok ahol egyetemi végzettséget igénylō fejlesztőmunkát végzünk. Van több muszlim kollega, néhány afrikai, elég sok indaiai, néhány kínai. A többség munkája ellen semmi kifogásom nincs, jól dolgoznak, normálisak. Így ha ez bekövetkezne, amit írsz az se jelentené szerintem a világ végét.
10.
Kár, hogy ritkán olvasod a hozzászólásaimat. Én nem vagyok szaktekinrélye a témának. Csak falusi vagyok. És több évezredes tapasztalat, hogy abban a gazdaságban, ahol nincsenek kotlósok, ezáltal a baromfiak létszáma rohamosan csökken. Ám nyulakkal próbálják pótolni a hiányt, akkor belátható időn belül a baromfiak kihalnak és nem tyúkudvarról, hanem nyúludvarról beszélünk!
kakukkmarczy: sajnos igenis olvasom a hozzászólásaidat és mindig megállapítom, hogy ritka ostoba megnyilvánulásaid vannak.
De ettöl függetlenül a 10-es válaszomban közölt tények érvényesek, akármit is okoskodsz, ezek szerint teljesen hibásan!
"Elvileg 9,5+ a termékenységi rátájuk"
Na ennyit a "szakértő" előadásáról az afrikai országok többségében 4.5-5 a termékenységi ráta, legmagasabb Nigerben ott is 7.
Igen, előbb-utóbb eltűnik, ha nem is 50 éven belül. Így is a legkisebb csoportot alkotja a világ népességén belül.
És vele együtt eltűnik az az életmód, amit mi megszoktunk, azok az értékek, amelyek fontosak nekünk, és megpróbáljuk továbbadni a gyerekeinknek.
Én valahogy nem bánom, hogy már vén vagyok, és már biztosan nem érem meg a végkifejletet.
"Egy arab családban születik 5-6 vagy több gyerek"
Fertilitási ráta 2018-ban: Irán 1,7; Törökország 2,1; Tunézia 2,2; Marokkó 2,5; még Szíria is csak 2,9 és náluk is meredeken csökken a gyerekszám.
Az a nagyobb gond, hogy a méhek és a rovarok tűnnek el, így az élelmiszerek mennyisége csökken. A globális felmelegedés miatt (jégolvadás és tengervíz hőtágulás miatt) nagy vízszintemelkedés várható, ami miatt nagyon sok föld került víz alá, lesz terméketlen.
Ezekről nem az afrikaiak tehetnek, hanem a jólétben élő - többnyire fehér emberek, főleg az amerikaiak, akik egy főre nézve több üvegházhatású anyagot bocsátanak ki, mint Kína.
Az inkább vmi kormany propagandista volt. Szakértői a zsígeri félelem keltésnek főleg úgy ha mint írod tekintélyes előadónak szakértőnek álcázza magát.
Törekedj az objektivitásra akkor is ha ott és akkor meggyőzőnek tűnt az előadása.
1: Jelenkori mutatókat nem lehet kivetíteni 30-50-100 évre, mert a növekedés/csökkenés rátája nem statikus. Tudod, az emberek változnak. A 2. Világháború utáni fertilitása ráta sem maradt ugyanaz évtizedek után xd
2. Ez most valami verseny? Ha egy rassz több gyereket szül akkor ők a jobbak vagy mi?
3. Barack Obamának 1 fehér - 1 fekete szülője van, mégis feketének tekintjük (igaz, kedves néhány rasszista olvasó?). Ebből a szempontból persze hogy a fehérek száma drasztikusan csökken. Ha betiltjuk a rasszok közötti házasságot, meg az abortuszt, akkor nem csökkenne olyan ütembe, bár szerintem ez a paranoiádból nem gyógyítana ki.
4. A fehér mindig is kisebbség volt, törődj bele. És nem tűntünk el. Konkrétan semmi se történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!