A fiatalok középen miért nem népszerű az MSZP?
Egy kutya.
Gazdaságpolitikailag ugyan az a kettő,csak kulturálisan más.A Fidesz nemzeti,keresztény,a Momentum meg globalista,liberális.
Semmivel sem lenne jobb ha Momentum lenne kormányon.A franciák se véletlen tüntetnek már fél éve
Most vannak megszorítások? Hány éves vagy kérdező?
Semmilyen megszorítás nincs, éppen, hogy folyamatos a terhek csökkenése.
De mindenkinek aki visszasírja Gyurcsány áremeléseit meg bérbefagyasztását annak azt kívánom.
Megnézném komolyan egy alternatív univerzumban azokat akik még mindig Gyurcsány keze alatt lennének, lehet gyorsan Fidesz szavazóvá válnának ennyi év elteltével..
Bevezették a rabszolgatörvényt,egyre drágább minden,szétesnek a kórházak,bevezették a kötelező neyelvvizsgát meg emelt érettségit
A Fidesz intézkedései a gazdagoknak kedveznem,nem az olyan proliknak mint én
Bevezették a rabszolgatörvényt,egyre drágább minden,szétesnek a kórházak,bevezették a kötelező neyelvvizsgát meg emelt érettségit
A Fidesz intézkedései a gazdagoknak kedveznem,nem az olyan proliknak mint én
Semmilyen rabszolgatörvény nincs, több EU országban MAGASABB túlóra limit van mint a 400 óra és amiatt nem sivalkodnak. Ez nem kötelező és nem is alkalmazzák a munkahelyek 99%-ában.
Egyre drágább minden? Sokkal nagyobb a bérnövekedés mint az infláció tehát ez szintén hülyeség.
Szétesnek a kórházak? Az általad kedvelt MSZP alatt olyan állapotok voltak amiről jobb nem beszélni, privatizálni akarták a kórházakat.
Kötelező nyelvvizsga diplomához? Hol ezzel a baj? Tudom, hogy Kunhalmi az MSZP oktatásért felelős emberkéje még csak most tudta nyögvenyelősen letenni a nyelvvizsgát , de na.. valljuk be aki diplomát szerez beszéljen már legalább 1 más nyelven.
A válaszodból mindenesetre kiderült, hogy miért is akarnál MSZP-t, nem látod át a dolgokat egyáltalán.
"Semmilyen rabszolgatörvény nincs, több EU országban MAGASABB túlóra limit van mint a 400 óra és amiatt nem sivalkodnak."
Mondj már legalább 2 EU-s országot akkor.
"Kötelező nyelvvizsga diplomához? Hol ezzel a baj?"
Azzal sehol sincs, a baj az, hogy felvételi követelmény lesz a kötelező nyelvvizsga úgy, hogy számtalan középiskolában olyan gyatra a nyelvoktatás, hogy drága különórák nélkül képtelenség letenni egy középfokút.
"Tudom, hogy Kunhalmi az MSZP oktatásért felelős emberkéje még csak most tudta nyögvenyelősen letenni a nyelvvizsgát , de na.. valljuk be aki diplomát szerez beszéljen már legalább 1 más nyelven."
Legalább letette, de nem rég volt egy cikk, amiből kiderült, hogy arányaiban messze a fideszes képviselők rendelkeznek a legkevesebb nyelvvizsgával. A többi pártban szerencsére többnyire tanult emberek ülnek. Például Vadainak több nyelvből felsőfokú nyelvvizsgája van, messze túlszárnyalja bármelyik fityeszest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!