Fiatalok körében mennyire népszerű az MSZP?
Nem kedvelem, csak épp rájuk szavaztam találomra az ellenzék közül.
Mindegy volt kire, csak ne a fityeszre menjen az iksz
"egy újszülöttnek minden vicc új"
Hát úgy ennyire.....
A fiatalokat egyáltalán nem érdekli a politika,legalábbis 90%-ukat nem.
Szerintem a fele meg sem tudja mondani mi a különbség a pártok között.Arra szavaznak,amit a szüleik mondanak otthon,vagy nem szavaznak semmire.
25 alatt szinte alig foglalkozik az ember politikával,max annyit tud,hogy a fidesz migránsgyűlölő,az mszp meg liberális.
Aki ismeri a történelmet az nem szavaz olyan pártra amelyik korabban MSZMP és MKP neven futva ártatlan emberek tízezreit mészárolta le es szazezreket dontott nyomorba, a gazdasaggal egyutt. Majd a rendszervaltas utan az utobbi tevekenyseget folytatta MSZP neven Gyurcsany vezetesevel...
De hogy kerdesdre is valaszoljak azok a fiatlok akik megbuktak toribol jo esellyel szavazhatnak mszpre dkra es a tobbi idiotara.
5-ös lett a töri érettségim,86 %
És azért lettem 5-ös év végén,mert a Kádár rendszerből feleltetett a tanár,ami 5-ös lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!