Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Orbán: Európa DNS-e vagyok....

"Orbán: Európa DNS-e vagyok. " Szerintetek ez már a végstádium?

Figyelt kérdés

"Én vagyok a legkeresztényebb, tehát a legeurópaibb az európaiak között. Európa DNS-e vagyok, annak az őrzője.”

[link]

2019. máj. 7. 08:38
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
51%

# 30-as, ezt soha nem tudhatjuk. Ha csak egy embert is megérint, megérte.

Persze tudjuk, az Istenhez vezető keskeny ösvényen mindig kevesebben járnak mint a széles úton. Egy kereszténynek ezért alighanem már eleve minimum gyanús kell legyen egy olyan eszme, aminek kétharmada van. :-)

A tapasztalat az, hogy Isten igéje ritkán nyer kétharmados támogatásra bármely társadalomban, a tömegek mindig Barrabást választják Jézus helyett, és "Feszítsd meg!"-et kiáltanak.

Ez viszont nem lehet ok arra, hogy a keresztények megszűnjenek hirdetni az örömhírt: van szabadulás. És rávilágítani a hamis próféciákra is kutyakötelességünk.

(Azt már meg sem merem említeni, hogy a Heródes gyermekgyilkos terrorja elől Galileából Betlehembe menekülő szent család tulajdonképpen, a mai fogalmaink szerint MENEKÜLTnek számított, így érkeztek Betlehembe, ahol nem is jutott szállás nekik. De még így is szerencsések voltak napjaink mentalitásához viszonyítva. Nem tudom, ma Magyarországon jutna-e legalább egy istállóban egy jászol az Isten fiának, vagy már a déli határzárról visszaküldenék meghalni Galileába...)

:-(

2019. máj. 10. 01:49
 32/33 anonim ***** válasza:
52%

Alapból persze már a határon el kezdenék vegzálni a Szent Családot... Szerinted van olyan tiszta lelkületű felelős személy ma Magyarországon, aki elhinné, hogy Isten gyermekével kérnek menedéket egy gyilkos elől?!

Persze ha József illedelmesen kopogna...

Csak hát neki nem volt csengő arany a kezében amivel olyan erővel kopogtathatna hogy még Kövér et. is meghallaná...

2019. máj. 10. 08:00
 33/33 anonim ***** válasza:
81%
Én nem adok az ilyen városi legendákra, de kezdek hitelt adni ennek a graz-i sztorinak amit susmognak régóta róla.
2019. máj. 31. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!