Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Orbán: Európa DNS-e vagyok....

"Orbán: Európa DNS-e vagyok. " Szerintetek ez már a végstádium?

Figyelt kérdés

"Én vagyok a legkeresztényebb, tehát a legeurópaibb az európaiak között. Európa DNS-e vagyok, annak az őrzője.”

[link]

2019. máj. 7. 08:38
1 2 3 4
 11/33 Molyember ***** válasza:
71%
Hú, 10-es, ez szép volt. Eddig azt hittem, hogy simán csak korrupt tolvajok, de te sokkal jobban összefoglaltad.
2019. máj. 7. 10:50
 12/33 anonim ***** válasza:
5%

Én egyetértek Orbánnal, és magam is hívő katolikus vagyok.

Úgy gondolom, hogy manapság a kereszténység súlyos válságban van, amiatt, mert elterjedtek az úgynevezett "Sorossztények" így hívom az olyan "keresztényeket" akik Orbán és a többi illiberális politikus ellen beszélnek, és baloldali értékekkel próbálják vegyíteni a kereszténységet.

A kereszténység egy jobboldali, sőt szélsőjobboldali vallás, ilyen értékeket vall.

A világban a két egymással szembenálló erő a Jó és a Rossz, a Fény, és a Sötétség, a Rend és a Káosz.

Isten jelképezi a Jót, a Fényt, a Rendet, a bukott angyala, Sátán pedig vált a Rossz, a Sötétség, és a Káosz urává.

A politikában a Jobboldal Rendpárti, tehát Istenpárti, a Baloldal pedig Káoszpárti, tehát Sátánpárti.

A balliberálisok és az SJW-k olyan dolgokat próbálnak bevezetni, amik káoszt kavarnak, felforgatják a társadalmat, többezer éves értékeinket teszik tönkre. Ezzel az Ördög oldalán állnak, kinek jól utal erre a görög neve "Diabolos" azaz "Szétdobáló."

Sajnos a mai korra úgy alakult, hogy a katolikus egyház feje, Ferenc pápa is egy "sorossztény" lett. Azért imádkozom Istenhez, hogy távolítsa el a hatalomból ezt a Hippipápát, és ültessen a helyére egy szélsőjobboldali európai nacionalista pápát.

2019. máj. 7. 10:55
 13/33 anonim ***** válasza:
69%

# 12

Szépen bemutattad milyen értelmi szintet képviselnek egyes keresztények. Aztán csodálkoztok hogy az emberek hanyatt homlok menekülnek a keresztény vallásból. Orbán gátlástalanul lopja az emberek pénzét, hazudik csal, gyűlöletet gerjeszt, félelmet kelt. Erre jönnek a keresztények és azt mondják egyet értenek Orbánnal. Szánalmas.

2019. máj. 7. 11:15
 14/33 anonim ***** válasza:
15%

Orbán igazi keresztény.

1. Istenben hisz. A kereszténység eszméit terjeszti, mint családok támogatása, keresztény haza védelme lásd migrációs politika.

2. Keresztényi családok védelme és családtámogatások rendszerének kiépítése CSOK stb...

3. Keresztényi haza védelme az ellenséges ellenünk Jihatot hírdető muszlimoktól megvéd.

4. Emberbarát : béremelés minden évben, alacsony infláció, mesterségesen alacsony rezsi

- - -

Ezzel szemben a nyugat :

1. Leveszi keresztény jelképeink. Keresztényi monogámia elhagyása.

2. Beengedi a védtelen lakosságra válogatás nélküla vademberek.

3. Életidegen, evolúcióellenes genderista mozgalmak hírdetése, ami keresztényellenes is

4. Cenzúrázzák azt ami nem tetsző vélemény. Ezt tesui európa. Nos, ki az aki nem is keresztény ? XD

2019. máj. 7. 11:22
 15/33 anonim ***** válasza:
58%

Ajjajj nagy a baj, ez veszélyes, orbán agyát tényleg megfertőzte valamilyen kórság.

Mára teljesen elhatalmasodtak orbánon a betegségei.

Itt az idő lekel váltani még mielőtt kivezényli azt a három harckocsit meg négy repülőt ami a magyar hadsereg gerincét képezi a Vaterlói csatatérre a NATO csapatai ellen.

2019. máj. 7. 11:24
 16/33 anonim ***** válasza:
75%

"Orbán: Európa DNS-e vagyok. "

Hát igen ezt már Simicska is megmondta O1G.

2019. máj. 7. 11:40
 17/33 anonim ***** válasza:
15%
A kereszténység elavult. Csak arra volt jó hogy terrorizálja a pór népet, meg hogy butulásban tartsa. Ha így nézzük orbán tényleg kerezstyény
2019. máj. 7. 11:53
 18/33 anonim ***** válasza:
81%
Orbán igazi *ál*keresztény..., azok közül pedig a legnagyobb. Az pedig igen csak bicskanyitogató, hogy ő akarja a pápát kioktatni, aki elvileg Krisztus földi helytartója (legalábbis a keresztények közel 2/3-ada szerint).
2019. máj. 7. 12:11
 19/33 anonim ***** válasza:
27%
Szövegkörnyezetből kiragadott mondat, mondjuk érdekes, hogy miért nem veszik a fáradtságot a teljes leirat fordítására.
2019. máj. 7. 13:05
 20/33 anonim ***** válasza:
41%
Orbán szerint ő az ország géniusza
2019. máj. 7. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!