"Orbán: Európa DNS-e vagyok. " Szerintetek ez már a végstádium?
"Én vagyok a legkeresztényebb, tehát a legeurópaibb az európaiak között. Európa DNS-e vagyok, annak az őrzője.”
Én egyetértek Orbánnal, és magam is hívő katolikus vagyok.
Úgy gondolom, hogy manapság a kereszténység súlyos válságban van, amiatt, mert elterjedtek az úgynevezett "Sorossztények" így hívom az olyan "keresztényeket" akik Orbán és a többi illiberális politikus ellen beszélnek, és baloldali értékekkel próbálják vegyíteni a kereszténységet.
A kereszténység egy jobboldali, sőt szélsőjobboldali vallás, ilyen értékeket vall.
A világban a két egymással szembenálló erő a Jó és a Rossz, a Fény, és a Sötétség, a Rend és a Káosz.
Isten jelképezi a Jót, a Fényt, a Rendet, a bukott angyala, Sátán pedig vált a Rossz, a Sötétség, és a Káosz urává.
A politikában a Jobboldal Rendpárti, tehát Istenpárti, a Baloldal pedig Káoszpárti, tehát Sátánpárti.
A balliberálisok és az SJW-k olyan dolgokat próbálnak bevezetni, amik káoszt kavarnak, felforgatják a társadalmat, többezer éves értékeinket teszik tönkre. Ezzel az Ördög oldalán állnak, kinek jól utal erre a görög neve "Diabolos" azaz "Szétdobáló."
Sajnos a mai korra úgy alakult, hogy a katolikus egyház feje, Ferenc pápa is egy "sorossztény" lett. Azért imádkozom Istenhez, hogy távolítsa el a hatalomból ezt a Hippipápát, és ültessen a helyére egy szélsőjobboldali európai nacionalista pápát.
# 12
Szépen bemutattad milyen értelmi szintet képviselnek egyes keresztények. Aztán csodálkoztok hogy az emberek hanyatt homlok menekülnek a keresztény vallásból. Orbán gátlástalanul lopja az emberek pénzét, hazudik csal, gyűlöletet gerjeszt, félelmet kelt. Erre jönnek a keresztények és azt mondják egyet értenek Orbánnal. Szánalmas.
Orbán igazi keresztény.
1. Istenben hisz. A kereszténység eszméit terjeszti, mint családok támogatása, keresztény haza védelme lásd migrációs politika.
2. Keresztényi családok védelme és családtámogatások rendszerének kiépítése CSOK stb...
3. Keresztényi haza védelme az ellenséges ellenünk Jihatot hírdető muszlimoktól megvéd.
4. Emberbarát : béremelés minden évben, alacsony infláció, mesterségesen alacsony rezsi
- - -
Ezzel szemben a nyugat :
1. Leveszi keresztény jelképeink. Keresztényi monogámia elhagyása.
2. Beengedi a védtelen lakosságra válogatás nélküla vademberek.
3. Életidegen, evolúcióellenes genderista mozgalmak hírdetése, ami keresztényellenes is
4. Cenzúrázzák azt ami nem tetsző vélemény. Ezt tesui európa. Nos, ki az aki nem is keresztény ? XD
Ajjajj nagy a baj, ez veszélyes, orbán agyát tényleg megfertőzte valamilyen kórság.
Mára teljesen elhatalmasodtak orbánon a betegségei.
Itt az idő lekel váltani még mielőtt kivezényli azt a három harckocsit meg négy repülőt ami a magyar hadsereg gerincét képezi a Vaterlói csatatérre a NATO csapatai ellen.
"Orbán: Európa DNS-e vagyok. "
Hát igen ezt már Simicska is megmondta O1G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!