Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A DK lesz az új ellenzéki...

A DK lesz az új ellenzéki erő, és a Momentum lesz az új SZDSZ? Koalícióban fognak indulni 2022-ben?

Figyelt kérdés

2019. máj. 6. 21:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

#8, #10-nek:

Én nem foglalkozom bizonygatással. Nekem elég, hogy tudok, amit tudok.

A linkeddel kapcsolatban:

Te azt a merce.hu-t linkeled nekem, amelyik telejesen félrevezető felvételeket vágott össze tavaly a tüntetésekről?

Amely szándékosan alábecsülte a híradásaiban a tüntetők számát?

Amely Pécsen a kis utcákban készített rövid képeket a tüntetők vonulásáról, de a főtéren (Kossuth tér) összegyűlt tömegről már nem?

Tudod a pécsi Kossuth tér igen lejtős, így nem tudtak olyan kameraállást felvenni hogy ne látszódjon a tömeg nagysága!Akkor már inkább kihagyták, mert nem tudtak volna a felvételek tükrében hazudni a létszámról!

Javaslom, hogy objektívebb médiából tájékozódj! Ők fidesz-bérencek.

2019. máj. 11. 20:04
 12/25 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lettem volna mivel támasztod alá, de ezek szerint nem tudod! Az, hogy "te tudod" az nem reprezentatív és nem is mérvadó. Ugye a régi mondás, "hazudtunk reggel, délben, este". Így ez szerint kezelendő. De nem életszerű, hogy annyira odáig lennének a fiatalok a főnökeidért. Főleg ha alátámasztani sem tudod az állításaidat. Hasra ütve mi is tudnánk állítani szinte bármit, ha bebizonyítani meg éppen nem....
2019. máj. 11. 21:11
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 11-es!

Pont a mércéről linkeltem, de adok még 1-2 linket ugyanerről a hírről. Egyébként a mérce csak beszámolt a Magyar Tudományos Akadémia kutatócsoportjának felméréséről és lefotózta az ott kivetített számokat.

[link]

[link]

2019. máj. 11. 21:46
 14/25 anonim ***** válasza:
Ha így folytatódik, a Momentum 2022-re népszerűbb lesz mint a DK. Amit egyáltalán nem bánnék.
2019. máj. 13. 15:10
 15/25 anonim ***** válasza:
25%

14.

A fővárosban...

(A választók 4/5-e továbbra is vidéken lakik....

2019. máj. 13. 15:20
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg kb ugyanannyi szavazatot fog kapni a Momentum és DK az EP-n.

Ha tippelnem kell, akkor a DK picit többet, de az ellenkezője se lepne meg.

2019. máj. 13. 15:45
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha ebből a linkből indulok ki, akkor simán!

Felettéb érdekes a szavazás arányai!

[link]

2019. máj. 13. 20:06
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

#13-nak:

Arról a Magyar Tudományos Akadémiáról beszélsz, amelynek Orbán épp a t'keit szorongatja?

No komment.

Egyébként mi ez a csönd a #17-es linkemmel kapcsolatban?

[link]

2019. máj. 14. 14:10
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

#18 vagyok:

Hogy lehet az, hogy bár csak alig több mint 3000-en voksoltak eddig, de az állítólag 5,5%-os DK van a Fidesszel FEJ-FEJ MELLETT?

Várom a választ!

2019. máj. 14. 14:13
 20/25 anonim ***** válasza:
#18: Biztosan teljesen reprezentatív mintavétel mellett jött ki ez az eredmény. Azt szólom hozzá, hogy komolytalan az egész.
2019. máj. 14. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!