Miért büdös migránsoznak le minket?
50
Topolyán van VMSZ is, rájuk sem szavazol? Szavazni kell.
#44, kérdezőnek:
Addig a pontig adok igazat neked, hogy ha te Magyarországra költözöl, felveszed a Magyar állampolgárságot, és elfogadhatóan beszélsz Magyarul, akkor nem migránsozhatnak le! (bár megjegyzem, hogy ez bárki, akár egy született Szerb, vagy akár Amerikai esetében is igaz)
Magyar állampolgár vagy? Mert ha nem, akkor itt be is fejezhetjük!
#53 vagyok:
Ha az vagy, akkor b'szd nyugodtan pofán a migránsozót!
Ha nem, akkor az téged minősít, méghozzá nagyon! Akkor megszólalni sem lenne jogod a migráns kérdésben, csak lapulni mint sz'r a gazban!
Én speciel 16 éves koromig nem voltam magyar állampolgár és addig még Magyarországon sem jártam soha DE visszatekinthetően jó pár felmenőm Magyar volt. Anyám magyarul tanított beszélni, Magyar óvodába jártam, Magyar általánosba, Magyar középbe és még a sarki boltos néni is Magyar volt meg úgy a kisváros és a környező települések 70%a (még jelenleg is). Teljesen Magyar környezetben nőttem fel. Most akkor tegyük fel ha abban az állapotban átmentem volna Magyarországra dolgozni, akkor is csak migráns lennék? :) Szerintem nem. Persze 16 évesen nem lehetett volna,nehogy ebbe kössön bele valaki. Szerintem ezt így,hogy migráns csak úgy nem lehet valakire ráhúzni aki Magyar névvel és anyanyelveként beszélni a nyelvet. Nem csak az állampolgárságtól függ (reálisan nézve igen és valódi külföldivel szemben) de mi egy nemzet vagyunk hiába is szúrja egyesek csőrét ez :D Olyan mint a testvér, megtagadni nem lehet :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!