Miért büdös migránsoznak le minket?
Balogh Bence 2019 teljesen korrektül leírta, mit jelent a MIGRÁNS szó.
Migrálódni, összevonódni, összeolvadni. Ennyit jelent, nem mást. A migráció, elvándorlás utáni beolvadás. Pontosan ezt csináltad. Mi a gond?
Délvidékre születtél, ez nem mások hibája, ne másban lásd a hibát, hogy délvidéki magyar vagy.
Ettől még fogadd el, hogy amit te tettél, hogy a szülőföldedet letojtad ilyen-olyan okokból, akár jogosan, és eljöttél az anyaországba, akkor azt a MIGRÁNS kifejezéssel illetik, nem feltétlen negatív értelemben.
Ezt értsd meg, hogy ez nem szitok szó.
Meg azt is, hogy a sok román adócsaló megértette a magyarországi magyarokkal, hogy az erdélyi magyar addig magyar, amíg előnyöket kap a közösségtől, amikor meg adót kell fizetni, ezt ellopja.
Nem a határon túl élőkről beszélek, hanem az ide migrált, idepofátlankodott adócsaló jellemzően román, ukrán bűnözőkről, akik azt hiszik, hogy mert "erdélyimagyarok" meg kárpátaljai magyarok, akkor majd mindenki piros szőnyeget terít eléjük, meg utalják a havi járandóságot.
El lehet gondolkodni, hogy kik miatt kezdtek elvándorolni a nő és család nélkül maradt magyarok Magyarországról?
Jött az EU, meg előtte 100.000 román, akik hazát, házat foglaltak a magyar kislányoknál.
Nem kell csodálkozni, hogy hány 40-es 50-es gyermektelen ffi van, meg hány ilyen ember ment külföldre, cserébe a magyar lányok mellett meg ott a ma 40-es 50-es román férfi.
Köszönhetően a határnyitás + állampolgárság-osztogatásnak.
#7, Piros Kalapács-nak és #10-nek:
Piros Kalapács:
Ne keverd a szezont a f'szommal! Itt az országhatárok "mozogtak", a kínai példánál viszont te mozogsz!
Tehát te megkérdőjelezed az Trianoni országhatárokat?
Az a te problémád.
#10:
Igen, én vagyok az. Mármint a DK-s. Mi ez a kitüntetett figyelmed az irányomban? :D
Mi okod ennyi energiát feccölni a DK-sok beazonosítására? Para?
" Mi okod ennyi energiát feccölni a DK-sok beazonosítására? Para?"
Az elmeháborodottakat nem nehéz beazonosítani. :P
#37:
És még megkérdezed, hogy:"Miért büdös migránsoznak le minket?"
Nem is tudom ...
#37-vagyok:
A válaszom töröltetéséből egy dolog nyílvánvalóvá vált számomra:
Csak megmagyarázni akarod a megmagyarázhatatlant, és FÁJ AZ IGAZSÁG!
Ez nem több, mint "egyéni szociális probléma".
#39 vagyok:
Sajnálatból "átmentél" szánalomba. Nem foglalkozom veled tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!