Miért büdös migránsoznak le minket?
Látom nem akarsz felelni a sztrájkos kérdésre ezért megteszem helyetted. Ha te meg az ukrán barátod beállsz sztrájkolni, holnap nem lesz munkád. Ezt ti is tudjátok. Ha meg bementek dolgozni és a magyarok miattatok nem tudják kiharcolni a béremelést büdös migránsok lesztek akik letörik a béreket.
Ez a valóság nem az nagy nemzeti öntudat amiről itt filozofáltok.
Kedves kérdező, mégegyszer:
1) Az a migráns, aki egyk országból egy másikba migrál. Nem releváns a származásod.
2) Hogy szerinted ez szégyen, téged minősít.
"Mi elégedettek vagyunk általában a bérekkel"
Persze az átszámítva 50 ezer forintos ukrán bérekhez képest ez egy paradicsom.
Nálunk inkább az lenne a cél, hogy a magyar dolgozók bére a cseh meg az osztrák bér fele közeledjen, ne az ukrán irányába.
A vendégmunkásokkal meg inkább ez a tendencia. Ezért mondom hogy lenyomjátok a béreket. Miért szeressen bárki is benneteket ?
ma 11:36
Ugyanezt csináljátok amikor kimentek nyugat-európába. Az nem zavar benneteket?
"De releváns, mivel magyar vagyok. És MAGYARország, a magyarok országa. Vagy szerinted csak azért vagyok szerb, mivel nem Magyarországon születtem?"
Kedves kérdező, nem vagy szerb, de nem Magyarországon születtél. Mivel egy másik országba migráltál Szerbiából, migráns vagy. Ez nem erkölcsi jelző, hanem tény, amiből felesleges és káros érzelmi ügyet kreálni. Nem a magyarságodat vitatjuk, érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!