Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan fog Orbán megbukni?

Hogyan fog Orbán megbukni?

Figyelt kérdés
Puccs? Forradalom? Mert békés vége nem lesz, úgy látom.

2019. máj. 4. 14:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%
Sehogy.
2019. máj. 4. 14:44
 2/20 anonim ***** válasza:
4%
Jön egy még szemellenzősebb párt, amelyik nagyobbakat fog mondani, mint a fidesz, és pár év múlva az fogja megbuktatni. Pl a Mi hazánk esetleg lehet egy ilyen párt.
2019. máj. 4. 14:49
 3/20 anonim ***** válasza:
28%

"Puccs? Forradalom? Mert békés vége nem lesz, úgy látom."

Te és még a másik nyolc itt a Gyakorin? :D

2019. máj. 4. 14:54
 4/20 Molyember ***** válasza:
70%

A Mi hazánk soha nem kerül hatalomra, mert eleve azért jött létre, hogy a régi jobbikosoknak nyújtson valamit, akiknek a Fidesz kevés. Érdekes módon erősen támogatja a Fideszt, de ez biztos véletlen.

Biztosan nem lesz békés vége, mert hiába váltanák le őket, az embereik ott ülnek mindenhol, és igyekeznek mindent ellehetetleníteni, ami nem az övék. A Fidesz egy rákos daganat, és mivel nem távolítottuk el időben, már áttéteket csinált az egész szervezetben.

Sosem akartam elmenni az országból, de egy ideje újra és újra eszembe jut. A legszomorúbb, hogy a saját honfitársaim mondogatják, hogy takarodjak, csak mert nem vagyok Fideszes.

Ennek nem lesz szép vége. Már nem lehet.

2019. máj. 4. 14:57
 5/20 anonim ***** válasza:
63%
Nagy valószínűséggel a nép fogja kivégezni, mint Ceauseskut.
2019. máj. 4. 15:04
 6/20 anonim ***** válasza:
24%

"A legszomorúbb, hogy a saját honfitársaim mondogatják, hogy takarodjak, csak mert nem vagyok Fideszes."

Tévedsz!

Nem azért mondják - már aki mondja - mert nem vagy fideszes, hanem ha valaki állandóan csak mocskolja, szólja-szarja, leminősíti a "hazáját", a benne élő embereket, akkor valóban megkaphatja, hogy el lehet menni!

Az elmenetellel egyébként semmi baj, gyakorlatilag ezért harcoltunk, nagyrészt sokan ezért szavaztak az EU-ba lépésre.

Azzal van a baj, amikor egy ilyen mentalitású ember visszajön (ismerek kettőt is) mert rájön, hogy kint sincs kolbászból a kerítés (emberek, lakhatás az eü-ről már nem is beszélve) és itthon mégiscsak jobb. De addig már annyi kárt csinált kint az ország és a magyarok megítélésében, hogy az felmérhetetlen!

2019. máj. 4. 15:08
 7/20 anonim ***** válasza:
32%

Aha.... Puccs.... Forradalom... Polgárháború.... Meg a mocskolódás, patkányozás, stb....

Szóval odáát ez a jogállamiság visszaállítása??? Értem....

Nos, ha így van, akkor jó nekem ez a diktatúra, ahol a választók többsége dönti el, ki kormányozzon.... Meg konzultál a diktátor a néppel....

2019. máj. 4. 15:19
 8/20 anonim ***** válasza:
70%
Vagy megbolondul teljesen, és beszarva-behugyozva-rángatózva már nem lesz szalonképes, a hiénái meg elpusztítják, vagy kivégzik mint Csaucseszkut, mert ennyi nemzetellenes bűnözést még az sem csinált.
2019. máj. 4. 15:34
 9/20 anonim ***** válasza:
32%

9.

Neked is gratulálok! 😄

Írass fel nyugtatót, vagy gumiszobát magadnak, mivel vélhetőleg neked ez már javában aktuális! 😄

2019. máj. 4. 15:39
 10/20 anonim ***** válasza:
24%
Mivel te vagy a 9. gratulálok én is!
2019. máj. 4. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!