Hogyan és mikor fog megbukni az Orbán-kormány és a Fidesz?
Érdekes, hogy a megbukás fogalma azt jelenti sokaknak, hogy "eltávozik, lemond, megszűnik, feloszlatják"
Koránt sem!
Ez a kormány megbukott, politikailag, erkölcsileg, tekintélyileg, szavahihetőségben, nemzetközileg és szakmailag!
Ellenben regnál...
Nem értem,hogy sok ember miért szidja az Orbán-kormány,hisz szerintem Gyurcsányék se voltak jobbak
Én látnék jövőt a Fideszben (pedig nem vagyok Fideszes)csak az a baj,hogy az IMF és az Unió beleszól a belügyeinkbe.
Az EU egyrészt kiáll Olaszország,Görögország és Portugália mellett,és biztosítja több milliós támogatásukat, míg Magyarországot zsarolja és beavatkozik belső ügyeibe...
22:16
"...az adósságból kivonszolja kis hazánkat."
Ahhoz először is éveken át tartó, több százalékos, stabil GDP növekedés kellene. Amire 2014-ig most már semmi esély nincs.
07:38
"...szerintem Gyurcsányék se voltak jobbak "
Persze, hogy nem. Éppen ezért kellett volna Orbánéknak normálisan csinálni. Nem ugyanúgy elqrni.
"csak az a baj,hogy az IMF és az Unió beleszól a belügyeinkbe. "
Az EU-hoz való tartozásnak vannak feltételei, szabályai is. Orbánék tudatosan és nagypofával mentek, mennek szembe ezekkel. Mit várnak ezután?
"Magyarországot zsarolja és beavatkozik belső ügyeibe..."
Nem kötelező az EU-hoz tartoznunk. Kívül tényleg tágasabb, de, hogy nagyságrendekkel rosszabb, az is biztos...
Egyébként ha Orbán betartotta volna az alapvető játékszabályokat, a kutya sem foglalkozna velünk.
Azért ne mondd, hogy a görögöknek csak úgy puszira adták a hitelt! Kemény feltételek voltak!
Tájékozódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!