Mit akar most a kormány csinálni?
Így van ha nem vesznek fel a kormány hitelt kikészítik az országot pedig semmi szükség nem lenne hitelre.
Sajnálom Orbánt hogy a sok külföldi kritika miatt őt okolják amikor semmi alapja az egésznek.Ezek csak Magyarország letaposásával akarnak feljebb jutni.
Nem az IMF manipuláció küldte padlóra a forintot, nem is hittem, hogy valaki beveszi ezt a baromságot. A hozzá nem értés az ország vezetői részéről, a sorozatos rossz döntések és a dilettáns gazdaságpolitika döntötte be a forintot. Most már nyilván szükség van a segítségre.
Bár szerintem a kormánynak még mindig nincs terve.
ma 06:46
Meg azt is mondta, hogy ne figyeljenek oda arra, amit a megválasztása érdekében mond,(hazudik) a választópolgároknak.
IMF manipuláció, semmi szükség hitelre...
Jesszus, én azt hittem ezt még maga I. Orbán Viktor sem hiszi el, nemhogy bárki más az országban...
"NEM külföld juttatta ide az országot,hanem Orbán ortodox politikája!"
Ha már átveszed egy-az-egyben az aktuális szófordulatát a ballib sajtónak, legalább használd helyesen. Unortodox-nak mondják, azaz a szokványostól eltérőnek. Mellesleg az IMF zsarolja ezzel az országot, nem veszik a Ft-ot, ha nem szólhatnak be a belügyeinkbe. Nem lehet majd a bankokat adóztatni, csak az embereket.
"Ha az IMF jön, én megyek"
Orbán Viktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!