Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják egyesek hogy...

Miért mondják egyesek hogy nem a munka az élet értelme?

Figyelt kérdés
Már az őskortól a túlélés volt a lényeg, ki tud elfutni a mamut elől az marad életben. És nem csak napi 8 órát kellett résen lenni hanem éjjel nappal különben az életedbe került. Ma nem mamut van hanem a munka amit azért csinálsz hogy túlélj. Miért várják egyesek hogy ne kelljen annyit dolgozni. Az ősembernek sokkal nehezebb dolga volt mégse panaszkodott, ahhoz képest ma aranyélet van. Inkább annak kellene örülni hogy csak ilyen keveset kell dolgozni a túlélésért.
2019. máj. 2. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Mert nem az.
2019. máj. 2. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Az élet értelme, hogy boldog legyél és jól érezd magad. A komcsi baromságok nem kellenek.
2019. máj. 2. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Mi lesz szegény magyarkákkal a következő 15-20 évben, amikor megszűnik a munkahelyek nagy része? Fúú, bele fogtok őrülni, hogy végre lehet lazulni és jól érezni magatokat.
2019. máj. 2. 18:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Az emberek nagy része egy olyan helyen tölti le az élete felét vagy többet amit utál, csak azért, hogy valaki másnak dolgozzon aki az esetek többségében hülyébb mint a beosztottjai.

A munka a legutolsó dolog ami örömet hoz az átlag emberek életébe, miért tekintené azt bárki is azt az élete értelmének? Attól, hogy kötelező és életünk nagy részét munkahelyen töltjük az még nem teszi azt az életünk értelmévé.

2019. máj. 2. 18:45
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

Én nem tudom, a magyarok valamiért imádnak szenvedni.

2019. máj. 2. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert nem az, az emberek többségének az hogy boldogok legyenek, van akinek bizony a munkája az élete értelme ilyenek a karrieristák, orvosok stb például nekik ez jelenti a boldogságot.

Kérdező ha meg tudományoskodni akarsz akkor elárulom hogy biológiai értelemben az élet értelme a fajfentartás másszóval a szaporodás hogy tovább örökítsd a génjeidet

2019. máj. 2. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem mindenki csak tulelni szeretne. Én jól szeretném érezni magam, a családommal lenni, szórakozni, utazni, világot járni. Persze ezekhez kell pénz, amit munka árán kapok meg. De nem az utóbbi az életem értelme
2019. máj. 2. 19:35
 8/9 mindentudó99 ***** válasza:
81%
#3 Ha megszünne a munkák nagyrésze az megmondanád miért egyenlő a lazulással? Az az éhendögléssel egyenlő. És 10-20 éven belül biztos nem várható.
2019. máj. 2. 20:43
 9/9 mindentudó99 ***** válasza:
Egyébként hogy válaszoljak is nem a munka az élet értelme. Aki ezt mondja azzal szóba se állnék. Persze ettől szeretheti valaki a munkáját. Én magam részéről a munkát mindíg is szükséges rossznak tekintettem. Menni kell dolgozni hogy meg tudjon élni az ember és jusson szórakozásra is. Kocsot házat kell fenntartani. Ezekhez meg dolgozni kell.
2019. máj. 2. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!