Csak én vagyok hülye hogy nem értem a logikát?
Eddig sem volt baj a legális bevándorlásból, eddig is jöttek bevándorlók nagy számokkal. Az illegális migráció más tészta, és egyébként a kerítés felépítése óta drasztikusan kevesebb migráns van.
A migránsok is oda mennek, ahol jobb életviszonyok vannak, ahol magasabb fizetés kapnak. Úgy bírom amikor az emberek hülyének nézik a másikat. Ha nem lennének jók az életviszonyok, akkor nem mennének el kevesebben jelenleg.
Nézz meg 10, véletlenszerűen kiválasztott fideszes interjút/közleményt a migrációval kapcsolatban. 10 különböző megfogalmazást fogsz találni : migráns,illegális bevándorló,gazdasági bevándorló,menekült,bevándorló stb.
Ezeknek külön-külön más jelentése van, de a fidesznek a célja, hogy egybe mossa ezeknek a jelentését.
Akik azt mondják hogy a Fidesz az összes migráns ellen van, azok hatalmas tévedésben vannak, mivel Orbán már megmondta hogy jöhetnek csak legálisan. És nem ingyenélősödni, Magyarország szabályait betartva, mint ahogyan ez már sok-sok éve így megy. Ennek ellenére ezek az ellenzéki agytrösztök, ki szándékozzák űzni a vendégmunkásokat, de így a külhoni magyarokat is (példának okádék). És még a Fideszre mondják, hogy rasszista meg náci. Ezek nem akarnak élni senkivel, nem pedig a Fidesz. A másik dolog meg az, hogy legalább a Fidesz tesz a demográfiai katasztrófa, és a ezáltal a fehér emberek eltűnése ellen.
Az ellenzék épp arra világít rá, hogy annak ellenére, hogy Orbán riogat a migránsokkal, szépen beengedett már több tízezret. Az ellenzéki pártok sem akarják a migránsokat tömegével beengedni. Viszont Orbán eltúlozza a migráns problémát, mert vannak attól sokkal égetőbb problémák is!
Azt, hogy a vendégmunkásokat ki akarná űzni az ellenzék, nem tudom, honnan vetted. Nyilván a hazug fideszmédiából.
A Fidesz meg úgy tesz a demográfiai katasztrófa ellen, hogy elveszi a lehetőséget attól, akinek még nincs gyereke és odaadja annak, akinek amúgy is lenne pénze.
A CSOK miatt elszállt ingatlanárak következtében ma már esélyed nincs saját lakást venni ha nem gyártasz Orbánnak három gyereket. Kösz szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!