Miért próbálja az ellenzék összemosni a legális és illegális bevándorlókat?
Nem mindegy, hogy valaki dolgozni vagy tanulni jön ide, beilleszkedik , tiszteli a törvényeket.
Vagy valaki eldobja a papírjait és erőszakosan akar bejutni az országba, úgy , hogy dolgozni se akar csak azt szeretné, hogy segélyt kapjon.
Miért mossák ezt össze? Attól még, hogy valaki nem Fideszre szavaz véleményem szerint nem kellene becsületesen dolgozó és vagy tanuló külföldieket összehasonlítani az illegális bevándorlókkal.
"Valószínűleg nem hallottál még arról se, hogy névtelen pénzzel feltöltött bankkártyákat osztogatnak közöttük, amit havonta feltöltenek pénzzel.
Ilyet találták egy terrorista vezérnél is például. Jó helyre ment az adófizetők pénze."
Én nem értem ezzel mi a baj? Készpénzt könnyebb lenyomozni vagy egy bankkàrtyàs tranzakciòt?
"Mindegy minek nevezzük őket migráns, bevándorló akármi."
Most akkor dobjuk ki a A magyar nyelv értelmező szótárát, ha mindegy minek nevezzük őket?
Szerintem párttól függetlenül lehetne nevén nevezni a dolgokat vagy a magyar nyelv védelme már annyira nem fontos? Hagyjuk a szavakat összemosni, majd kikopni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!