Miért bántja a magyar az olyan valóban tisztalelkű politikus jelölteket mint Puzsér Róbert?
Most a nézeteitől és programjától függetlenül, nem lenne sokkal jobb ha minden politikus ilyen lenne?
Gobdolok itt arra, hogy ügyek mentén politizál, valóban gondolkodik, nem érdekli egyáltalán a pénz.
Korrumpálhatatlan.
Miért jön akkor a magyar nép többsége olyan aggályokkal, hogy nincs tapasztalata, üvölt, karomkidik, stb.
Nem mindegy?
A lényegnél több is meg van benne és elég egyedülállónak tűnik ez a dolog politikusok körében...
A tisztaszívüség.
" az olyan valóban tisztalelkű politikus jelölteket "
Meg kellene nézned ezeknek a szavaknak a jelentését, mert nagyon nem ugyanazok, mint a "vezetőnek alkalmatlan", "hisztis", "erőszakos" meg hasonló szavak, amikkel Puzsért jellemezni lehetne. Azzal, hogy "tiszta lelkű" vagy tisztaszivű" semmiképpen nem.
Dehogynem.
Ha léteznének angyalok, nagy eséllyel az lenne...
"Szóval trollkodsz? remélem."
Mikor láttál komoly kérdést itt a politikai fórumon? Mert szerintem a választások óta csak ilyen trollok vannak
Szerintem sosem alázott meg senkit, a tehetség kutatóban is mindig csak a produkcióról beszélt, sosem az előadóról, emberről.
Aki meg teljesen egybeolvad a produkciójával, azzal nem lehet mit kezdeni.
A mai X-Faktor zsűrik viszont szándékosan megalázzák az előadókat rendszeresen, ezért mégsem sír senki.
Puzsér még a leghitványabbakkal is leül, és próbál rajtuk segíteni amennyire tud.
Ennyi a fogást lehet találni rajta, hogy sokszor üvöltve érvel, és erre jönnek pluszban az összeesküvés-elméletek, hogy ő zorbán szekerét tolja meg mittudomén, szóval ennyi a támadási felület. Őszintén szólva minél inkább leőrültelmebetegezik internetes fórumokon, annál inkább meg vagyok győződve arról, hogy full igaz amiket mond.
Az amúgy különösen vicces, hogy ő polgárként, aki a piacból él, előrelép és azt mondja, hogy ha senki nem akarja korszerűsíteni a fővárost, majd ő megteszi, és ilyeneket lehet olvasni, hogy csak szavazatot akar lopni, meg kiabál, meg elmeháborodott, wtf.
"Szerintem sosem alázott meg senkit, a tehetség kutatóban is mindig csak a produkcióról beszélt, sosem az előadóról, emberről."
Ez egészen addig igaz volt míg nem állt politikusnak. Olvass el pár bejegyzést tőle hogy minek nevezi az ellenfeleit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!