A vonzó női politikust, aki igen nagy komolysággal, valóban profitális dolgot állít, kevésbé veszik komolyan, mint az egzakt férfi megfelelőjét?
Eme kérdést, amelyet feltüntettem, közvélemény-kutatás formájában prezentálom majd a politikai blogomon(NEM REKLÁM, KIZÁRÓLAG MEGOSZTANDÓ KITÉTEL): [link]
Titeket illetően, egy helyes női politikust, aki megegyező vehemenciával, illetőleg értékkel bíró ítéletet oszt meg, mint férfitársa, részesítik-e lenézésben?
Sajnos ma a politikus magyarországon szar ember!
Akár férfi, akár nő! Ha a politikus, nők, és férfiak rendes emberek lennének, nem nyomorban élne az ország, amig a burzsoázia dőzsöl a pénzünkön!
Tessek itt egy valasz a "százalékos kördiagram "-odhoz :
Yup, a fiukat mindig is komolyabban vettek, komolyabban veszik is es komolyabban is fogjak venni.
Ez egyszeruen igy van.
Sorry about that Sarah Palin :)
Köszönöm szépen a válaszokat, értelemszeren feltüntetem majd a köszönetnyilvánítást az összes válaszadónak!
Kiemelném utolsó, miszerint azon Palin-t komoly EMBERNEK nevezni, aki igen nagy létszámmal bíró publikum, nevezetesen 40.000 ember előtt múlt hét szerdán nacionálisan 'elismert' politikusként oly mondatokat ordított, miszerint:
'Are You ready to kick IS's f...ck.in.g ass?'
'Are U wanna f.c.k with me, Iowa?'
A valódi reflektálás kedvéért jeleztem a szlenghangnemet is;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!