Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a támogatások, amiket a...

Azok a támogatások, amiket a fidesz ad a családoknak (csok, kocsi, stb. ) bedőlhetnek? Mármint azt mondják, hogy ingyenes, fix kamatozású, de 10-20 év múlva is az lesz? Vagy ez csak parasztvakítás?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 30. 08:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
A szüleim többszáz malacot hízlaltak meló melett abból építkeztek maguknak is nekünk is, én már csirkét neveltem munka melett amiből lakást vettem a gyerekeimnek. Most gyerekre leszerződni és hízlalni a divat. Hát hajrá...
2019. máj. 1. 14:00
 32/36 anonim ***** válasza:
35%

Attól, hogy te itt "elmagyarázod" egy rakás hülyeséggel, hogy egy csalás hogy valósítható meg, attól az még nem lesz legális és ha kiderül, akkor szankcionálják.

És nem fognak kesztyűs kézzel bánni velük, mert ez állami pénz, a felügyelete NAV hatáskör.

De nem győzködlek, mert láthatóan nem fogod fel! Nem is a csalás része zavar téged, hanem hogy te nem tudod gyerekek hiányában meglépni.

2019. máj. 1. 14:18
 33/36 anonim ***** válasza:
42%
32: Tételesen cáfoltam a bullshitjeidet, feleslegesen kapálózol.
2019. máj. 1. 14:27
 34/36 anonim ***** válasza:
42%

@32

Mi derülne ki és hogy???

Magyarázd már el nekem, hogy tud az kiderülni, hogy valaki életvitelszerűen A vagy B ingatlanban él?

2019. máj. 1. 14:31
 35/36 anonim ***** válasza:
58%

Nem cáfoltál te semmit, hanem elmesélted, hogy a vonatkozó törvényeket és egy állami szerződésben szereplő kitételt, aminek az aláírása a szerződés feltétele, hogyan lehet/ne kijátszani.

Azért azt elmondanám neked, hogy egyelőre ne tapsikoljon senki, hogy jaj de ügyes volt, mert egyelőre csak a lehetőséget kapta meg, a kimenetelről még nem szól a fáma, ami lehet, (sőt biztos) hogy nagyon keserves lesz!

És utána veled karonfogva fogják szidni a kormányt, a rendszert, hogy milyen szar.

2019. máj. 1. 14:35
 36/36 anonim ***** válasza:
42%

35:

Maradjunk annyiban, hogy 1. simán kijátszható a törvény, 2. csak az nem játssza ki, aki nem akarja, 3. a kutya sem akarja és nem is tudja ellenőrizni.

2019. máj. 1. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!