Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a támogatások, amiket a...

Azok a támogatások, amiket a fidesz ad a családoknak (csok, kocsi, stb. ) bedőlhetnek? Mármint azt mondják, hogy ingyenes, fix kamatozású, de 10-20 év múlva is az lesz? Vagy ez csak parasztvakítás?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 30. 08:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
46%
Nem azért írtam, hanem mert ez az én véleményem, a kérdéssel kapcsolatban.
2019. ápr. 30. 12:12
 22/36 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem olyan, mint korábban a "szocpol"? Nekem lényegében ugyanannak tűnik. Nem találta fel senki sem a spanyol viaszt.
2019. ápr. 30. 12:16
 23/36 anonim ***** válasza:
71%
Akkor kell szaporodni ha van rá pénz. Mivel ilyen bóvli fizetések melett nincs, így orbán ezen változtasson, ne ilyen elmebetegségeket találjon ki.
2019. ápr. 30. 20:26
 24/36 anonim ***** válasza:

22: Persze hogy ugyanaz, csak most mások az összegek, valamelyest az elszállt ingatlanárakhoz felhozták.

Csak nekik a szocpol név nem volt jó, mert az az MSZP alatt volt.

2019. ápr. 30. 21:33
 25/36 anonim ***** válasza:
Minden hitel kockázatos. Ekkora összeg havi 400ezer fix bevétel alatt maximális kockázatot rejt. De mivel ez a csomag nem titkoltan a felső közép osztálynak készült,így a hitel felvevők többsége gond esetén azonnal vissza tudja fizetni 1 összegben és kevesen lesznek azok akik úgy járhatnak mint a svájci frank hitelesek.
2019. máj. 1. 10:29
 26/36 anonim ***** válasza:

25: Épült a szomszédunkban (főként családi házas utca) egy 6 lakásos új társasház.

A minap elbeszélgettem a közös képviselővel, aki azt mondja, hogy túl nagy jövés-menés nem lesz, mert a 6 lakásból 4-et olyanok vettek meg, akik csak a 3 gyerekes 10M Csok kihasználása miatt, befektetésnek vették és van mellette már egy családi házuk, amiben laknak.

Na ennyit arról, hogy kiknek jó a Csok és mennyire valós problémát old meg.

2019. máj. 1. 12:33
 27/36 anonim ***** válasza:
71%

"olyanok vettek meg, akik csak a 3 gyerekes 10M Csok kihasználása miatt, befektetésnek vették és van mellette már egy családi házuk, amiben laknak."

Innentől kezdve nem igaz. A CSOK-os lakásban kell bejelentkezve lakniuk.

2019. máj. 1. 13:05
 28/36 anonim ***** válasza:
51%
27: Igen, lakcímkártya szerint. És ez mennyiben függ össze azzal, hogy életvitelszerűen hol él?
2019. máj. 1. 13:12
 29/36 anonim ***** válasza:
55%

Életvitelszerűen kell ott élni.

És mivel a törvény azt is előírja, hogy a lakcímkártyán tényleges és valós adatoknak kell szerepelniük, nem tudom miről beszélünk,

Illetve tudom!

Te olyan példát írsz ki nyilvánosan, teljes természetességgel, ahol csalást követnek el, de nem ez az etalon. Mivel pont ez a lehetőség mint tiltott dolog bent van a CSOK szerződésben, azzal jár, hogy mihelyt kiderül azonnal megvonják tőlük a hitelt, 15 napos, egyösszegű visszafizetéssel. Befektetésként, kiadni meg végképp nem tudják. Speciel ezt nagyon szigorúan veszik pont ezért és nem lennék meglepve, ha a hozzászólásod alapján - ha olvassa olyan, aki ezzel foglalkozik - vizsgálat indulna ellenük.

Nem tudom miféle alak a közösképviselő, de nagyjából azt csinálja, mintha a lakókról azt híresztelné, hogy drogdílerek.

2019. máj. 1. 13:26
 30/36 anonim ***** válasza:
63%

29:

Érted is amúgy, amit olvasol??

"Életvitelszerűen kell ott élni."

És szerinted azon kívül, hogy lakcímkártya szerint bejelentekezik az egész család az adott lakásba, ki és hogyan tudná ellenőrizni, hogy életvitelszerűen ott laknak-e vagy mondjuk a város másik végében lévő családi házukban?

"És mivel a törvény azt is előírja, hogy a lakcímkártyán tényleges és valós adatoknak kell szerepelniük, nem tudom miről beszélünk"

Ez megint nettó hülyeség. A lakcímkártáydon az ún. állandó lakcímednek kell szerepelni. Az, hogy te ettől függetlenül életvitelszerűen hol élsz, a kutyát nem érdekli és nem is érdekelheti.

Ha egy 6 lakásos házban 4-en így csinálják, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy ez az etalon.

"Befektetésként, kiadni meg végképp nem tudják"

Azt hol olvastad, hogy bérbe adják? Azt írtam, hogy befektetésnek vették. Tisztában vagy amúgy a befektetés szó jelentésével?

"mihelyt kiderül azonnal megvonják tőlük a hitelt, 15 napos, egyösszegű visszafizetéssel."

Ki beszélt hitelről?? A visszanemtérítendő 3 gyerekes, 10M csokról volt szó.

2019. máj. 1. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!