Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves balosok, mit gondoltok...

Kedves balosok, mit gondoltok a patkányozásról, egyetértetek, elítélitek?

Figyelt kérdés
Ugye az mindenki számára nyilvánvaló, hogy miről van szó.

2019. ápr. 29. 20:36
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%
Persze mert a Bayer Zsóti egy csalogány. Vagy mégsem ?
2019. ápr. 29. 21:51
 12/33 A kérdező kommentje:
Sajnos itt is megy a terelés, nyilvánvaló, hogy a szavazókat patkányozta le, akiknek a 90%-a ugyanolyan IQ-gyengeségből szavaz, mint bármely más szavazó, egy részük nem is törzsszavazó (én amúgy utálom a Fideszt is). Úgy látszik, ez a baloldali ember, stílus. A Fidesztől nem emlékszem ilyenre, nagy botrány lett volna belőle. Volt valami panelprolizás, de az eleve messze nem ilyen durva és általánosító.
2019. ápr. 29. 21:56
 13/33 anonim ***** válasza:
75%
21:56: te sem emlékszel Bayer Zsolti megnyilvánulásaira?
2019. ápr. 29. 22:00
 14/33 anonim ***** válasza:
44%

"Persze mert a Bayer Zsóti egy csalogány. Vagy mégsem ?"

Nem roszból de Bayer mióta parlamenti képviselő?

2019. ápr. 29. 22:01
 15/33 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy elnéztem több fórumot meg a fb ot,nem várt sikere lett ennek a fidesz politikus=patkány dolognak. Főleg hogy ma még a pártja is beleállt. Par hét és kinőheti magát egy új o1g-vé is akár.

Szóval az alpáriság vagy egy elszólásból kibukó őszinte mondat meg tudja szólítani az ellenzéket is,nem csak fideszesek vevők a véglény szintű kommunikációra.

A lényegi különbség hogy a fidesz kommunikáció hazúg és a választók átverését félrevezetését célozza meg a primitív üzenetével.

Míg itt szintén primitivizmus érhető tetten,de mögötte egy őszinte gondolat bukott ki.

2019. ápr. 29. 22:01
 16/33 anonim ***** válasza:
56%

21:56: várj, segítek: „Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!”

Ez valahogy nem zavarja a fideszeseket, meg Zsolti egyéb undormány megnyilvánulásai.

2019. ápr. 29. 22:02
 17/33 anonim ***** válasza:
75%
22:01: ötös számú párttagykönyv rémlik?
2019. ápr. 29. 22:02
 18/33 A kérdező kommentje:
Tehát a balosok szerint tényleg patkány a budapestiek többsége, aki épp a Fideszre szavaz...
2019. ápr. 29. 22:03
 19/33 anonim ***** válasza:
60%

22:03: ezt nem igazán értem, de látom, te is csak provokálsz. (Országosan Budapesten van a legkevesebb Fidesz-szavazó.)

Egyébként csak annyira értenek egyet vele, amennyire az itt tobzódó jobbos trollok Zsoltival szoktak. Még egyetlen egyszer nem hallottam, olvastam egyetlen elhatárolódást sem tőle, dícsérni annál többet.

2019. ápr. 29. 22:06
 20/33 anonim ***** válasza:
86%

Bayer úr megnyilvánulásai annyira megfelelnek a kormány igényeinek, hogy munkásságáért magas állami kitüntetést is kapott.

Egy másik apróság. A Vona elleni lejárató kampány amikor megpróbálták melegnek beállítani, még a parlamentben is ment a célozgatás.

Ezek természetesen beleférnek a kulturált demokratikus közbeszédbe ugye ?

2019. ápr. 29. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!