Kedves balosok, mit gondoltok a patkányozásról, egyetértetek, elítélitek?
Nem vagyok balos (se jobbos, haladjuk már meg végre könyörgöm ezt a kétbites felosztást), viszont semmiképp nem mondanám magam Fidesz-pártinak, szóval felteszem az én véleményemre is kíváncsi vagy.
Én nem értek egyet vele. Bár nekem is megvan a (összességében negatív) véleményem arról ami folyik itthon, de úgy gondolom, hogy közszereplőként sokkal nagyobb felelőssége van abban, hogy mi és milyen formában hagyja el a száját - még úgy is, hogy nem hiszem, hogy a kormánypárti szavazókra gondolt.
Nem Bangónével van kifejezetten baj, nem is Bayerrel (csak hogy valakit említsek a "másik oldalról" is), a politikai kultúrán kéne fejleszteni - szeretném azt hinni, hogy lehet hova.
A véleménybuborékokban élés és az egymásra köpködés normális kommunikáció helyett borzasztó nagy problémája ennek az országnak...
Mert te kiírtad a nevedet...
Ezen kívül még volt egy mno.hu cikk is, de sajnos az archivumot valaki törölte. Ha beírod gugliba, kidobja úgy is találatként, csak a cikkre kattintva már nem elérhető.
Egyébként 2002-es vereség után nem csak panelpatkányoknak nevezte a fidesz a baloldali szavazókat, de lumpenproletároknak is, bármit is jelentsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!