Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves balosok, mit gondoltok...

Kedves balosok, mit gondoltok a patkányozásról, egyetértetek, elítélitek?

Figyelt kérdés
Ugye az mindenki számára nyilvánvaló, hogy miről van szó.

2019. ápr. 29. 20:36
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
58%
Bár nem vagyok balos de tökéletesen egyetértek vele.
2019. ápr. 29. 20:39
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi is a patkányozás. Bp patkányhelyzete?
2019. ápr. 29. 20:44
 3/33 anonim ***** válasza:
64%
Melyik patkányozásra gondolsz? Mert pl. a panelpatkányok kifejezést jó néhány éve egyik fideszes politikus mondta a baloldali szavazókra.
2019. ápr. 29. 20:44
 4/33 anonim ***** válasza:
22%

Ki és mikor mondott ilyet?

2019. ápr. 29. 20:59
 5/33 anonim ***** válasza:
74%
1-est kiegészíteném avval, hogy ha látod a veszett patkányokat lehet süllyed a hajó.
2019. ápr. 29. 21:12
 6/33 anonim ***** válasza:
53%
#3: Ha megérhetlek, dobj már lécci egy linket erről! Mert tudod, amikor egy névtelen kommentelő egy névtelen fideszesre hivatkozik, az annyira snassz... :)
2019. ápr. 29. 21:13
 7/33 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen beleillik abban a politikai kultúrában amit a fidesz hozott létre az elmúlt években. Mi vele a probléma ?
2019. ápr. 29. 21:33
 8/33 anonim ***** válasza:
26%

Nem vagyok balos (se jobbos, haladjuk már meg végre könyörgöm ezt a kétbites felosztást), viszont semmiképp nem mondanám magam Fidesz-pártinak, szóval felteszem az én véleményemre is kíváncsi vagy.

Én nem értek egyet vele. Bár nekem is megvan a (összességében negatív) véleményem arról ami folyik itthon, de úgy gondolom, hogy közszereplőként sokkal nagyobb felelőssége van abban, hogy mi és milyen formában hagyja el a száját - még úgy is, hogy nem hiszem, hogy a kormánypárti szavazókra gondolt.

Nem Bangónével van kifejezetten baj, nem is Bayerrel (csak hogy valakit említsek a "másik oldalról" is), a politikai kultúrán kéne fejleszteni - szeretném azt hinni, hogy lehet hova.

A véleménybuborékokban élés és az egymásra köpködés normális kommunikáció helyett borzasztó nagy problémája ennek az országnak...

2019. ápr. 29. 21:41
 9/33 anonim ***** válasza:
38%

Mert te kiírtad a nevedet...

[link]

Ezen kívül még volt egy mno.hu cikk is, de sajnos az archivumot valaki törölte. Ha beírod gugliba, kidobja úgy is találatként, csak a cikkre kattintva már nem elérhető.

Egyébként 2002-es vereség után nem csak panelpatkányoknak nevezte a fidesz a baloldali szavazókat, de lumpenproletároknak is, bármit is jelentsen.

2019. ápr. 29. 21:46
 10/33 anonim ***** válasza:
42%
#7: Tehát a Fidesz hozta létre ezt a politikai kultúrát, mégis mindig az ellenzéki pártok képviselői buknak le vele. Aha. :)
2019. ápr. 29. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!