Egyetértetek Puzsér Róberttel abban, amiket ebben a videóban mond Gyurcsányról?
Igen, szerintem teljesen igaz. Abban nem vagyok teljesen biztos, hogy Orbán csak a Gyurcsánytól való félelemtől lehet még hatalmon, de a kétharmad ezen múlott.
Másfelől a DK, az MSZP és a Jobbik most állt be Orbán mögé az Európai Parlamentben, ahol azt hizzék, senki nem látja.
Szerintem Gyurcsány nem akkora brand, hogy miatta nem hajlandóak az emberek a baloldalra szavazni.
Ott van még Kunhalmi, Szanyi, Gurmai, Bangóné, Korózs meg a többi iszonyú ellenszenves alak.
ahogy én vettem észre igenis lényeges negatív szempont a jelenléte.
beszéltem ha nem is rengeteg de sok fideszessel.
őket meg nem nagyon kell bemutatni a többség elég iq betyár,akik azon a szinten vannak,hogy van a fidesz meg van fecó és ha valaki rákérdez,hogy miért szavaznak a fideszre,akkor annyi a válasz-nem érdekel,értsd meg,hogy nem szavazok gyúrcsányra!-
számukra nem létezik más ellenzéki csak ő.
a dk viszont feri pénze nélkül szerintem sehol nem lenne,ezért nem tudják kilépésre bírni,pedig nélküle még akár el is érhetnének valamit.
#7: "őket meg nem nagyon kell bemutatni a többség elég iq betyár,akik azon a szinten vannak,hogy van a fidesz meg van fecó és ha valaki rákérdez,hogy miért szavaznak a fideszre,akkor annyi a válasz-nem érdekel,értsd meg,hogy nem szavazok gyúrcsányra!"
Nem akarom Gyurcsányt védeni, de ezek az emberek akkor is ezen a szinten lennének, hogyha Gyurcsány eltakarodna a politikából. Maximum annyi változás lenne, hogy Gyurcsány helyére behelyettesítenék Soros nevét, de az is lehet hogy akkor az lenne a duma hogy a háttérből még mindig Gyurcsány irányítja az egészet.
"a dk viszont feri pénze nélkül szerintem sehol nem lenne,ezért nem tudják kilépésre bírni,pedig nélküle még akár el is érhetnének valamit."
A DK-ban senki nem akarja Ferit kilépésre bírni, az szó szerint az ő pártja, a fanklubja, oda csak olyanok mennek akik egyetértenek vele, értek ezalatt politikusokat és szavazókat egyaránt. Ezért vált ki annak idején Gyurcsány az MSZP-ből és hozta létre a DK-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!