Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik itt nyomják a fidesz...

Akik itt nyomják a fidesz propagandát azok trollok vagy ilyen jól működik az agymosás?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 27. 18:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Kakukkmarci állandóan ezt a kontraproduktív kottás szöveget próbálja nyomni az ellenzékiek tekintetében, gondolom ezzel próbálja terelni az igazságról a figyelmünket miszerint kottája csak a fideszeseknek van, még a politikusaiknak is ún. sorvezetőket osztogatnak, hogy nehogy ne a kottát nyomják és a miniszterelnökük is csak egy igen kevés hangjegyből álló és unásig koptatott kottából játszik 2010 óta folyamatosan, ami annyiból áll, hogy

a., migrács

b., soros

c., brüsszel

d., nem foglalkozom üzleti ügyekkel.

:D

2019. ápr. 28. 12:47
 32/37 anonim ***** válasza:
0%

31.

Ha szeretnél hiteles lenni, akkor idézhetnéd a felsorolásokat: migrács, brüsszel, soros....

Pontosan kerülöm ezeket a témákat. Ma pl. az államadosság összetételéről, vagy az eszközkezelőről beszéltem. Igaz, érintettem másokat is (Ceglédy Csaba, vagy Solt Péter....)

De most megint turkálok kicsit az archívumban....

A fidesz betiltotta a kocsmai játékgépek használatát is... Nem találom ennek nyomát, hogy miként lenne káros ez az intézkedés a társadalomra? Vagy, hogy ebből mészároslőrincnek hány milliárdja keletkezett... (Ja??? Mészároslőrinnceztem is, ma!!!)

2019. ápr. 28. 13:02
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok sem agymosott sem troll.. egyszerűen egy önző ember vagyok csak a magam dolga a magam élete érdekel persze a gyermekeim szemével nézve és sokkal lett jobb. Nem kérek kolcson meg 200Ftot sem mióta ingyenes az ovi a családi adókedvezmény miatt tízezrek maradnak a zsebünkben havonta.. sorolhatnám de tök mindegy.. a gyerekeimnek jobb létük van sőt autónk is lett az elmúlt két évben.. én az önzőségem miatt vagyok fideszes.. nem érdekel honnan szedik az se mennyit nyúlnak le. Az meg hogy mindenki állítja hogy a migránsok nem akarnak itt maradni se érdekel ha nem engedik tovább itt ragad ha akar ha nem úgyhogy jobb ha nem engedi be. Minden esetre nekem jobb csak ez érdekel.
2019. ápr. 28. 17:01
 34/37 anonim ***** válasza:
gratulálok...
2019. ápr. 28. 18:02
 35/37 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Egyik ismerősöm a devizaátverés időszakában vett fel"

Valahogy nincs meg az a kép, ahogy Orbán Viktor a "devizaátverés időszakában" verte volna az asztalt, hogy azonnal vonják vissza a devizahitelezés lehetőségét. Pedig ugyebár ez lenne egy normális ellenzék dolga. Hogy a rossz dolgokra felhívja a figyelmet. Tényleg, azon kívül, hogy az mszp nem csinált semmit akárhány évig... Mit is csinált addig a fidesz? Kubatov-listán kívül. Kb úgy asszisztáltak a semmittevéshez, mint most az mszp meg a dk a fidesz 2/3-ához. Pedig elvileg erősebbek voltak, mint a jelenlegi ellenzék.

2019. ápr. 28. 19:02
 36/37 anonim ***** válasza:

35, dehogynem csinált semmit a fidesz ellenzékben

Mindenben próbálták a kormányt gáncsolni és káoszt okozni, így ugyanis sokkal egyszerűbb volt nekik hatalomra kerülni

Ugyan úgy ahogy most az önkormányzatoknál csinálják ahol kisebbségbe kerültek (költségvetési terv folyamatos blokkolása, önkormányzati működés bénítása)

A fidesz nem Magyarországért és az emberekért van akik megszavazták a képviselőiket, hanem magáért és orbán viktorért

Semmi nem érdekli őket csakis a Párt, még ha ezzel a saját szavazóikkal is *asznak ki

Elgáncsolták az egészségühyi reformot, ami egyébként egy jó kedvezményezés lett volna, vagy éppen Brüsszelben verték az asztalt hogy Magyarországtól vonják meg az eu-s pénzeket

De ugye szerintük azok most hazaárulók, akik megszavazták a Sargentini jelentést ami csak a magyar kormányt ítéli el:)

A fideszes a legcinikusabb, legkártékonyabb állatfajta a magyar történelmben

2019. ápr. 28. 21:41
 37/37 anonim ***** válasza:
0%
Azon filoztam kire is szavazzak ha nem a fideszre. DK-tuti nem, jobbik- egy időben szemeztem a párttal, de csalódtam benne, a többi apró párt meg nagyon pici nincs egyetlen olyan ellenzéki párt akit szívesen látnék kormányon mert nekem fontos hogy higgadt vezető legyen és hogy ahogy most úgy a jövőben is szépen rendezetetten éljek.. jah és migransellenes aki nem fog aláírni semmilyen betelepítést.... Megvan!! Válasszuk meg a kérdezőt 🤣 (más ötlet?)
2019. ápr. 30. 04:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!