Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik itt nyomják a fidesz...

Akik itt nyomják a fidesz propagandát azok trollok vagy ilyen jól működik az agymosás?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 27. 18:50
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
79%

A jó trollt nagyon nehéz megkülönböztetni az agymosott propagandistáktól.

Általában a trollok nem írnak privit, de az agymosottak még így is próbálnak hatni.

2019. ápr. 27. 18:55
 2/37 anonim ***** válasza:
41%

Talán a 2-3 millió Fidesz-szavazó részei?

Ez a legnagyobb egységes politikai tömb hazánkban, mégis teljesen meg vagy döbbenve, hogy valaki a Fidesz mellett érvel?

Agymosás?

Szerinted az ember úgy születik, hogy MSZP-szavazó? Vagy Momentum-szavazó? És egy agymosás után lesz fideszes?

Az összes párt próbálja fanatizálni a híveit, befolyásolni, hogy rá szavazzanak, az nem agymosás?

Szerinted egy 444 újságíró még véletlenül sem akarja a

fidesz ellen hangolni az embereket? Befolyásolni őket, hogy valamelyik balliberális pártot, pl. Momentum támogassák?

Akkor a 444 miért nem agymosás? Egy DK-kampánynyitó rendezvény miért nem agymosás?

2019. ápr. 27. 18:57
 3/37 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem nagy részt agymosottak.

A "jó" trollnak gyakorlatilag személyiség-zavarosnak is kell lennie ahhoz, hogy én ne ismerjem fel!

A troll néhány mondaton belül következetlenné válik, és az sem zavarja ha saját magának is ellent mond. A lényeg, hogy idegesítsen.

Az agymosott evvel szemben következetesen, egymásból következően nyomja a h'lyeséget!

2019. ápr. 27. 19:00
 4/37 anonim ***** válasza:
87%
Simán triggerelni lehet bárkit bármilyen témában. Nem kell ahhoz fityisz propaganda, bármilyen témára rá lehet szállni és trollkodni. Ez az oldal erre tökéletes. Főleg hétvégén és iskola szüneti napokon.
2019. ápr. 27. 19:01
 5/37 anonim ***** válasza:
26%

Esetleg ha azon elgondolkoznál, hogy netán a fideszpropaganda az igaz? Mondjuk a feltételezés szintjén? Már az is eredmény lenne! Mert neked, kedves kérdező, szerintem csak meggyőződésed van. És, ha te meggyőződésed nem egyeztethető össze a tényekkel, akkor hol lehet a hiba?

Már a kérdésedben is van egy logikai baki! (Gondolom, ha jól értelmezem a szándékod)

Nálunk (falun) a koszos, szennyes dolgokat szoktuk mosni. Tehát, ha fidesz elérte, hogy a szavazóik agya ki lett mosva, az pozitív eredmény. 😉

2019. ápr. 27. 19:02
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
#3: volt már, hogy 10-en oldalakon komolyan vettek itt valakit, aki csak viccelődött. Nem hinném, hogy isten vagy, aki tudja, hogy valaki ésszel viccel, vagy komoly hívő. Annyira szélsőséges a helyzet most, hogy nagyon könnyű utánozni bármelyik oldalt.
2019. ápr. 27. 19:03
 7/37 anonim ***** válasza:
45%
kakukkmarczy okos akartál lenni csak nem jött össze.
2019. ápr. 27. 19:05
 8/37 anonim ***** válasza:

Azt lehetségesnek tartod, hogy az a bizonyos Humor Herold majd' befosott a röhögéstől a népes publikum láttán?

2019. ápr. 27. 19:07
 9/37 anonim ***** válasza:

#3, #6-nak:

Nem vagyok isten, csak nekem magamnak is mentális zavarom van. Szándékosan nem írtam azt hogy "szenvedek", mert élvezem!

Iszonyúan érzékeny vagyok a legkissebb következetlenségre is! Ahhoz, hogy egy troll megvezessen, teljesen azonosulnia kell a játszott szerepével!

2019. ápr. 27. 19:11
 10/37 anonim ***** válasza:

Ismét #9:

Ha viszont teljesen átélve, azonosulva interpretál, akkor nem tud trollkodni!

Önellentmondás!

2019. ápr. 27. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!