Akik itt nyomják a fidesz propagandát azok trollok vagy ilyen jól működik az agymosás?
A jó trollt nagyon nehéz megkülönböztetni az agymosott propagandistáktól.
Általában a trollok nem írnak privit, de az agymosottak még így is próbálnak hatni.
Talán a 2-3 millió Fidesz-szavazó részei?
Ez a legnagyobb egységes politikai tömb hazánkban, mégis teljesen meg vagy döbbenve, hogy valaki a Fidesz mellett érvel?
Agymosás?
Szerinted az ember úgy születik, hogy MSZP-szavazó? Vagy Momentum-szavazó? És egy agymosás után lesz fideszes?
Az összes párt próbálja fanatizálni a híveit, befolyásolni, hogy rá szavazzanak, az nem agymosás?
Szerinted egy 444 újságíró még véletlenül sem akarja a
fidesz ellen hangolni az embereket? Befolyásolni őket, hogy valamelyik balliberális pártot, pl. Momentum támogassák?
Akkor a 444 miért nem agymosás? Egy DK-kampánynyitó rendezvény miért nem agymosás?
Szerintem nagy részt agymosottak.
A "jó" trollnak gyakorlatilag személyiség-zavarosnak is kell lennie ahhoz, hogy én ne ismerjem fel!
A troll néhány mondaton belül következetlenné válik, és az sem zavarja ha saját magának is ellent mond. A lényeg, hogy idegesítsen.
Az agymosott evvel szemben következetesen, egymásból következően nyomja a h'lyeséget!
Esetleg ha azon elgondolkoznál, hogy netán a fideszpropaganda az igaz? Mondjuk a feltételezés szintjén? Már az is eredmény lenne! Mert neked, kedves kérdező, szerintem csak meggyőződésed van. És, ha te meggyőződésed nem egyeztethető össze a tényekkel, akkor hol lehet a hiba?
Már a kérdésedben is van egy logikai baki! (Gondolom, ha jól értelmezem a szándékod)
Nálunk (falun) a koszos, szennyes dolgokat szoktuk mosni. Tehát, ha fidesz elérte, hogy a szavazóik agya ki lett mosva, az pozitív eredmény. 😉
Azt lehetségesnek tartod, hogy az a bizonyos Humor Herold majd' befosott a röhögéstől a népes publikum láttán?
#3, #6-nak:
Nem vagyok isten, csak nekem magamnak is mentális zavarom van. Szándékosan nem írtam azt hogy "szenvedek", mert élvezem!
Iszonyúan érzékeny vagyok a legkissebb következetlenségre is! Ahhoz, hogy egy troll megvezessen, teljesen azonosulnia kell a játszott szerepével!
Ismét #9:
Ha viszont teljesen átélve, azonosulva interpretál, akkor nem tud trollkodni!
Önellentmondás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!