Mennyire igaz, hogy a jövő az mindenképpen liberális lesz?
Amit sokan hangoztatnak, hogy a jövő zöld, mert nem lehet majd más. Akármennyire erős is most a Fidesz, a jövőnk mégis elkerülhetetlenül liberális lesz. Mivel a következő 10 évben Afrikában és Ázsia egyes részein összesen 1-2 milliárd embernek kell elhagyni az otthonát a klímaváltozás miatt, mivel nincs/nem lesz már ivóvíz az elsivatagosodástól. Ezek mind Európát és Amerikát veszik célba, elsősorban a jó gazdasággal bíró országokat. Az EU és USA lakossága összesen 800 000, azaz közel kétszer ennyi embernek kell élethelyet biztosítanunk, és ez törvényszerű.
Olvastam egy külföldi egyetemi írásban, hogy már csak a vidéki és kelet-európai lakosságnak lehet beadni a nemzetállam és a konzervativizmus maszlagát, viszont ezek mind hazugságok. Lehetetlen konzervatív jövőt építeni, elkerülhetetlen lesz éveken belül a sokszínű, sok kultúrájú heterogén társadalom együttélése. És ebbe az együttélésbe nem fognak beleférni a most még helyesnek tartott nemzeti elvek.
Ez mennyire igaz? Valóban ez lesz a jövő? Mondjuk itt 10 évet írtak, Orbán is pont 2030-ig akar maradni kormányon. Ezt nyilatkozta.
A jelenlegi szélsőliberális rendszernek max 20 éve van hátra. Utána el fogják söpörni vagy a normális európai emberek, vagy a muzulmán terroristák és a cigányok. Ha mégsem, akkor a következőkre kell számítani:
- Büntethetők lesznek a rasszista és homofób vélemények akkor is, ha azokat nem nyilvánosan fogalmazzák meg.
- Homofóbnak fog számítani az is, aki visszautasítja egy saját nemébe tartozó ember szexuális közeledését.
- Bevezetik a halálbüntetést, de csak a rasszista, antiszemita és homofób véleményeket fogják így büntetni.
- A köztörvényes bűncselekményeket viszont börtön helyett elbeszélgetéssel fogják "büntetni", beleértve a gyilkosságokat is.
- Hivatalossá teszik a jelenleg is alkalmazott fajelméletet, amiben természetesen a fehér emberek, azon belül is a kelet-európaiak állnak legalul.
- A fehér, nem zsidó férfiakat sterilizálják.
Stb.
"Akármennyire erős is most a Fidesz, a jövőnk mégis elkerülhetetlenül liberális lesz. "
Mivel a fidesz eleve liberális beállítottságú más nem is lehet, ahhoz előbb le kell őket váltani.
"
"Áhá. Szóval ezért félnek annyira a fideszesek az araboktól."
Látom a Fidesznél tovább nem sikerült jutni, elég korlátolt gondolkodásmód."
Látom, sikerült magadra ismerni :Đ Yessss! Betalált ! >:)
#24: Kösz, nem kell megvédeni. Értelmes ember tisztában van a saját értékeivel és nem mások fogják megmondani róla, hogy korlátolt, vagy nem. Nem vagyok korlátolt, átlátok rajtuk, ezért nem szavazok a Fideszre.
Most olvastam, hogy a tüntető diákokat sorosbérencezték le. Ezért jöttem most fel, van é van ezzel kapcsolatos kérdés. Még mindig nem unják a régi unalmas lemezt. Nem érint az ijesztgetés, diák se vagyok. Csak az dühít, hogy ennyire hülyére vesznek mindenkit és úgy tűnik, sokan ezt nem veszik észre. Akkor ki a korlátolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!