Ha az átlag ember nem tud félretenni a fizetéséből akkor mitől várják hogy itthon maradjanak?
Most ezt nem értem! Akkor az alacsony fizetése miatt megy el külföldre a magyar vagy az alacsony fizetése miatt nem tud elmenni külföldre dolgozni?
Szóval a magyarázata annak, hogy az, aki szerint itt minden egy rakat sz-r, az miért marad mégis: Pont az az oka, mert minden egy rakat sz-r! Ez a kérdésre mondjuk egy válasz, viszont a kérdező által felvázolt helyzetet tagadja, azaz aki nem tud félretenni, az nem megy külföldre, kedves kérdező! Azaz két sors él Magyarországon, aki nem tud félretenni/megélni és azért marad, ill. a "felső 10 ezer" aki megél! Akkor viszont ki megy külföldre? Aki tud félretenni? Na az milyen beteg dolog lehet... Elköltözni külföldre, mert itt tudok félretenni. Mit keresek én itt??? Már rég külföldön lenne a helyem, hisz tudok félretenni! Kérdező, te nyilván nem, azért a kérdés, de akkor hadd kérdezzem meg, ha tudnál félretenni, akkor irány külföld?
Nem tudom kik Ők, de az én korosztályom nem volt ilyen perverz! Ők elmentek innen akkor, amikor elfogyott a túlóra (mert anélkül hogy?) aztán volt aki tudta, így akkor ment csak el, mikor 4 napra csökkent a munkahét, mert abból már tényleg sehogy... aztán volt, akinek ment úgy is, Ők akkor mentek el, mikor megszűnt a munkájuk, de nem találtak másik helyet, mert egyszerűen lehetőség sem volt.
El kellene dönteni végre, hogy ez miként is van. Mindenkinek vannak külföldön dolgozó, külföldre költöző ismerősei, beszélgessetek velük! Hogy volt, miért volt?!
A tehetetlenség netovábbja maradni itt a sz-rban (ha annak és úgy éled meg) és keresni az okokat/kifogásokat miért maradsz ebben a sz-rban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!