Miért kell már megint hülyeségeket terjeszteni?
Na ha 110 ezer ember a választás kulcsa, akkor ott valami nem stimmel :D
Szokás szerint megkérdem:
Mi a kérdés? Nem lenne utolsó, ha megtudná a nagyérdemű.
Valahogy meg kell magyarázni, hogy miért hasalnak el folyamatosan.
Mondjuk az valóban érdekes, hogy ezzel akarják indokolni.
Értem én, hogy mindent be kell kenni sz@rral. Ezen már meg sem lepődök. De legalább nem kéne hazugságokat is beleszőni! A polgármesterek nem a fidesz emberei, hanem az adott településé. Ráadásul kis településeken függetlenek.
Azt is értem, hogy holmi közvetett korrupciónak állítják be a közmunkát. Tehát van miről beszélni. A közmunkás pedig ne matekozzon, melyik a több? A 22 eft segély, vagy a 80 eft munkabér?
Arról nem olvastam, hogy miről szólna a cikk, ha a kormány nem vállalja át az önkormányzatok devizahiteleit, amibe a böszmeség kényszerítette őket? Lenne-e miből akár segélyt is fizetni?
(Jelentem, nálunk már nincs annyi közmunkás a faluban, amennyire igénye lenne az önkormánytatnak. Elmentek dolgozni a városba, gyárakba. 4 év múlva, milyen tanulmány készül arról, hogy mekkora korrupció a munkanélküliség felszámolása?)
A 24.hu cikke semmiről nem szól.
Az indexé meg tömény hazugság. Én is utálom a Fideszt, de tényeket azért tisztelem.
"Az elszegényedett régiókban a közmunkaprogram sok esetben az egyetlen megélhetési forrás, így a politikusok könnyen fel tudják használni a szavazatok megszerzésére, vagy akár azzal is kényszeríthetik az embereket a szavazásra, hogy a juttatások megvonásával fenyegetőznek. "
A szavazásra igen, de hogy rájuk szavazzanak, arra aligha.
"A tanulmány elkészítése során 93 faluban kérdezősködtek a kutatók, a felmérésekben pedig az derült ki, hogy az emberek 5-7 százaléka találkozott a négy típus közül valamelyikkel, ami megegyezik az Argentínában tapasztalt számokkal és nem sokkal marad el a Venezuelában mért 10-12 százaléktól."
Tehát az 5-7% nem sokkal marad el a 10-12%-tól? Csak feleannyi, tényleg alig marad el.... :DDDD
"nem meglepő, hogy a Fidesz sorra nyeri a választásokat, hiszen a vidéki polgármesterek az ő kezükben vannak"
Kis településen leginkább függetlenek a polgármesterek.
Nincs pénz az államkasszában, Fidiék rájöttek, hogy ez így nem lesz jó, mert lassan jön a világválság, ezért elkezdték leépíteni a közalkalmazottakat, akiknek a számát 8-9 éven keresztül bővítették.
Bravó.
9-es, a közalkalmazott nem ugyanaz, mint a közmunkás.
Ha ennyire nem érted, miről van szó, kár ugatnod a hülyeségeket.
"nem meglepő, hogy a Fidesz sorra nyeri a választásokat, hiszen a vidéki polgármesterek az ő kezükben vannak"
2010 előtt pedig mindenhol MSZP-s volt a polgármester és mégis buktak 2/3-al még a régi rendszerben. HVG hogy hazudol !? :XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!