Hogyan lehetne gyerekek és fiatalok körében terjeszteni a vallást, a hazafiasságot, és a konzervatív politikát?
Én új gyerekműsorokra gondoltam. Lehetne pl. egy Zsebtévére hasonlító varietéműsor.
Egy bohóc lenne a házigazda. Becigánykerekezne a színpadra és úgy üdvözölné a gyerekeket. A műsor közös imával kezdődne, amiben a bohóc és a gyerekek együtt elmondják a Miatyánkot.
Ezek után lenne pár szórakoztató rajzfilmes bejátszás, amik a kereszténységgel, Jézus életével, egyéb bibliai történetekkel, híres egyházi személyekről szólnának, valamint keresztény erkölcsöket tanítanának.
Ezek után bejönne a bohóc mellé még több élőszereplő, akik előadnának pár fülbemászó szórakoztató számot.
Utána megint rajzfilmblokk lenne, ekkor Magyarország történelmét és konzervatív, hazafias értékeket tanítana a tanmese, szó lenne híres magyarokról, bátor lovagokról stb.
Ezután lenne valami szám, amiben elbúcsúznak a bohócék a fiataloktól és várják őket vasárnap a misén, hiszen ők is a templomban lesznek vasárnap. Elmondják a Hiszekegyet, majd vége a műsornak.
Szerintem inkább a valóságshowkat kellene nonstop nyomni a tv-ben.
Szünetekben RTL híradó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!