MTV székház ostromakor végül miért nem olvasták be a követelésüket a TV-ben?
Nyilván a tévé vezetése úgy döntött, hogy nem adnak lehetőséget a beolvasásra. Hogy miért, azt nem tudni, lehet elméleteket gyártani.
Azt értem, hogy amikor elmérgesedett a helyzet, akkor miért nem engedték be azokat, akik éppen dobálták meg támadták a bejáratot védőket, csak az a kérdés, hogy az elején, amikor agresszió nélkül mentek oda, akkor miért nem álltak velük szóba. Mert pont ezzel váltották ki az agressziót.
Bár lehet, hogy ez volt a céljuk.
Szép is lenne ha minden jött-ment követelését beolvasnák..
Attól, hogy képviselők még semmi joguk nincs "beolvastatni" "követeléseket" amik egyébként nagyon viccesek voltak. Főleg a rendőri túlóra rész ami miattuk nőtt az egekbe azokban a napokban. Arról nem is beszélve, hogy milyen modorban nyílvánultak meg az ellenzéki emberkék.
Nem ugyanarról a tévé ostromról beszélünk, az kiderült. Te az ideiről, én a 2006-osról. Azt hittem a kérdező arra utal a "büfézéssel" a végén, amikor ott tébláboltak egy ideig akik betörtek, majd kimentek.
Kíváncsi lennék a kérdező melyik "ostromra" gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!