Puzsér okozhat még meglepetést egy mindent elsöprő támogatói körrel?
A sikeres komédia alapfeltétele a meglepő fordulatok alkalnazása. Ebben Rejtő Jenő volt a legjobb.... De ha valaki statisztákkal legyőzi, megemelem a kalapom.... Szerintem a teljes ellenzéki szavazóbázis nem tesz ki 200 ezret!
Ja? Ez főváros? Bocsi! Ott ettől több agyhalott él!!!! (Kásd Demszki!)
Lehetséges. Nem lepődnék meg rajta ha kiderülne, hogy jóval nagyobb a támogatottsága, mint Karácsonynak, de nem hiszem hogy annyira titkos lenne majd közeledve az őszhöz. Inkább csak nem tudni ki hova szavazna, hiszen még messze van. A trükközés nem nagyon szokott bejönni - lásd a taktikai szavazást tavaly áprilisban.
Ha az EU-s választás előtt trükköznek, azt megértem, majd ott meg fog mutatkozni a pártok támogatottsága és utána lehet ezzel már kezdeni valamit. Azonban az őszhöz közeledve fontos lesz, hogy jól szerepeljen a jelölt a közvélemény kutatásokon, mert az szavazatokat hoz a bizonytalanoktól.
Senki sem gondolna ilyet, mert minden épeszű ember tudja, hogy nem rendelkezik ennyi támogatóval sem.
"Egy ismerősöm aki szokott Puzsér előadásokra járni, azt mesélte, hogy meg szokták kérni a közösséget, hogy a közvélemény kutatóknak nyilatkozzák azt, hogy Karácsonyra szavaznak majd..."
Hát persze... Ha Puzsér indult volna a parlamenti választásokon, akkor lesöpörte volna egyedül a fideszt, mert olyan hatalmas titkos támogatói köre van. De lehet ez a sok titkos támogatója félreértette őt és a papíron az x-et is másra húzták be.
"Hát persze... Ha Puzsér indult volna a parlamenti választásokon, akkor lesöpörte volna egyedül a fideszt"
Mondjuk legalább ez csak fantázia, míg Karácsony ezt ki is mondta és indúlt is...
Aztán a seggre esés után ahelyett, hogy visszavonult volna, mint mondjuk Vona, most azok után a koncok után kapállódzik amelyek után csak tud.
De igaza is van, miniszterelnökség, vagy főpolgármesterség egyre megy...
Nem?
Ha egyik nem jön össze, akkor majd a másik is jó lesz.
Teljesen normális, hogy valaki 1 éven belül mindkettőre pályázik.
Nem vagyok benne... Még csak előadásán sem voltam soha.
Viszont valóban éleselméjű a szakértői stáb. Örülök, hogy ezt még az olyanok is elismerik, akik amúgy Puzsérral nem értenek egyet. :)
Nem váltottam szerintem témát. Te válaszoltál a kérdésemre én meg a válaszodra, így mozdulnak előre a dolgok...
Most lehetne azon vitázni, hogy Karácsony mennyire Jolly Joker vagy sem, de sok értelme nincs. Az nyilván sajnálatos, hogy a baloldal az elmúlt 9 év alatt nem tudott kinevelni néhány olyan vezető politikust, akikre lehetne építeni kampányokat. Abban mondjuk nem látok semmi kivetnivalót, hogy valaki városvezető és jelölik őt miniszterelnöknek is. Erre valószínleg számtalan példa van a világban.
"Aztán a seggre esés után ahelyett, hogy visszavonult volna, mint mondjuk Vona"
Vona hány választáson esett padlóra, mire visszavonult? A visszavonulásának az oka sem a vereség volt, hanem a pártban meggyengült a pozíciója... De Orbán is bukott pár választást karrierje során (4-et, ha jól számolom) és még sem vonult vissza a 4. után.
Egyébként ha olyan hatalmas tömeg támogatná Puzsért, mint ő reméli, vagy te állítod, akkor nyugodt szívvel elindulna a korábban általa preferált előválasztáson. De eléggé ódzkodik, talán nem véletlenül. Nem hogy 200 000, de talán 20 000 szavazatot se kapna rajta.
Jah és az éleselmét, mint láthatod, idézőjelbe tettem, nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!