Ti is úgy érzitek, hogy elsöprő győzelmet fog aratni a Fidesz?
Figyelt kérdés
Nagyon jók lesznek a számok.Egész héten monitoroztam a környezetemet és óriási elszántságot láttam a táborunkban.
Az ellenzékiek,hát a szomszédom,aki nagyszájú ellenzéki még ki se dugta az orrát a házból.
Mi már a családommal gyerekekkel,unokákkal együtt már 6 órakor ott voltunk.
2018. ápr. 8. 15:22
1/24 anonim válasza:
Minden józan ember a Fideszre szavaz.
2/24 anonim válasza:
Pont hogy pofára fognak esni mint 2002-ben.
3/24 anonim válasza:
Én nem érzek semmit! Az erőben meg zavart pláne nem!
Az,hogy vasárnap hajnalban kirugdaltál mindenkit az ágyból nem volt túl sportszerű!
5/24 anonim válasza:
Nem fognak elsöprő győzelmet aratni, ebben biztos lehetsz.
6/24 anonim válasza:
Szerintem most nem lesz meg a kétharmad, de marad az erős többség.
7/24 anonim válasza:
Még mindig reménykedtek utolsó? Elsöprő lesz a győzelem, újabb négy év a kitűnő haladás felé. Isten segítsen ebben.
8/24 anonim válasza:
Nem. A Fidesz-Kdnp meg fog bukni.
9/24 CserepesGreta válasza:
Veszteni fognak mint 2002-ben. Készülj fel!
10/24 anonim válasza:
Gratulálok reprezentáns megfigyeléseidhez. Más kívánságom nincs is, gondolkodjék minden fideszes hasonlóan. A siker kulcsa ebben rejlik. Mármint a mi sikerünké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!