Unokákkal együtt szavazó ember veri a farkát a GYK-n, hogy a Fideszre szavaz? LOL... Kicsit sem kamu
2018. ápr. 8. 15:28
12/24 anonim válasza:
"Az ellenzékiek,hát a szomszédom,aki nagyszájú ellenzéki még ki se dugta az orrát a házból.
Mi már a családommal gyerekekkel,unokákkal együtt már 6 órakor ott voltunk." Tipikus házmester mentalitású lény lehetsz vagy trollocska, akinek családja sincsen.
De nyugodj meg, a Fidesz fog győzni, mivel úgy csalnak, ahogy lehet és sok primitív, hozzád hasonló ember van.
2018. ápr. 8. 15:29
13/24 anonim válasza:
57% Pontosan. :)
2018. ápr. 8. 15:29
14/24 anonim válasza:
Látom, nagyon unatkozhatsz, ha egész nap van időd figyelni a szomszédot...
2018. ápr. 8. 15:30
15/24 anonim válasza:
Én arra tippelek, hogy az LMP fog erősödni egy 2-3, ESETLEG 4 százalékkal 2014-hez képest. A legnagyobbat pedig szerintem a Jobbik fogja kaszálni; bőven 20% fölé várom őket. Mondom ezt nem jobbikosként. De ez csak egy intuíció.
2018. ápr. 8. 15:30
16/24 anonim válasza:
Én úgy érzem elsöprő győzelmet fog aratni a Jobbik. Minden ismerösöm akit megkérdeztem 10-ből 10-en rájuk szavaznak. Multkor láttam két Jobbikos plakátot is az utcán. Más pártét nem láttam. Szerintem tuti háromharmados Jobbik győzelem lesz.
Ja bocsi, csak a két Jobbikos haveromat kérdeztem meg és éppen csak az ablakon néztem ki az utcára. De végülis a maradék 6 999 997 választópolgár már nem számit.
2018. ápr. 8. 15:31
17/24 anonim válasza:
Mennyi remény! A tény pedig este derül ki. ;)
2018. ápr. 8. 15:42
18/24 anonim válasza:
Nem fog, mert vannak objektíven tájékozódott emberek, akik levették naranncsos szemüvegüket és nemet mondanak a szervezett bűnözésre, Mészáros Lőrincre, az Elios-ra, kihasználatlan kisvasutakra, stadionokra stb. Egy VOLT FIDESZ-es szavazó,aki továbbra is jobboldali maradt, mert egy jobboldali balra nem szavaz.
2018. ápr. 8. 15:48
19/24 anonim válasza:
Éljen a fényeséges Orbán Viktor miniszterelnök Úr kardja az égig érjen és még tovább.
Hosszú életet az Elnöknek 🇭🇺
2018. ápr. 8. 15:49
20/24 anonim válasza:
Szerintem a fidesz nyer mert a nyugdijas idős asszonyok félnek hogy a migrantok bandákba verődve erőszakolják halálra őket. Ezért mennek szavazni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!