Csak szerintem lesz nagyon durván elsöprő sikere Puzsér Róbertnek a főpolgármesteri választáson?
Igen. Azt emberek 99%-a azt sem tudja, hogy ki a tököm az a Puzsér Róbert. "Ja, hogy az az affektáló méregzsák abból a Ki mit tud?-ból 10 éve? Hú, hát őt inkább kösz nem."
Ennek ellenére kap kb. 10% protestszavazatot, ami a tízszese a jelenlegi ismertségének. Ezt az ellenzék hozza neki össze, mivel az egyébként simán nyerhető választáson az mszp + a dk is indít jelöltet (ne feledjük, Puzsér ellenük is kiáll), és az emberek megint kihányják a belüket, amikor meglátják őket a szavazólapon.
Jó lenne, és mulatságos, de legjobb esetben is a 4. helyre lesz jó. Ha az ellenzéki pártok addigra még jobban le nem pusztítják magukat.
#4. Azt meg tudnád nekem fogalmazni, hogy szerinted mitől lesz valaki alkalmas politikusnak?
Szerintem, pont, hogy Puzsér és a hozzá hasonló, elvekkel rendelkező emberek...
Nem a pszichopaták.
Durván elsöprő sikere attól függ
Függetlenként? Ellenzékiként?
Ha a fidesznek nem szimpatikus akkor secpec "kikaraktergyilkolásszák" oszt annyi nekie, de még a médiakarrierének is! Ez egy piszkos játszma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!