Fizikakedvelő kérdése:
A kormányszimpatizánsok miért másra mutogatnak, mikor róluk van szó?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék sértő lenni,de úgy érzem,hogy a kormányszimpatizánsok amikor a Fidesz esetleges problémásságára hívja fel valaki a figyelmet,vagy a tolvajlásra,a korrupcióra,akkor a másik oldalra mutogatnak mondván Gyurcsány is ezt csinálta. Hasonló a helyzet a médiumok elfogultságát illetöleg is,szerintem. Mit gondoltok? Várom fideszesek s kormánykritikusok válaszát egyaránt.
Válaszokat előre is köszönöm!
2019. ápr. 19. 19:13
41/44 A kérdező kommentje:
Szóval továbbra sem tudta senki elmondani nekem,hogy miért mutogatnak másra kormányszimpatizánsok.
2019. ápr. 19. 20:53
42/44 anonim válasza:
Azért mutogatnak másra,mert "terelnek",terelik a dolgot; tehát nem azt helyezik a fókuszba, hogy "hű, tejóIsten, nem nekem lett igazam". Hanem hogy "akkor megindokolom, hogy a másik is szintén rossz, és miért."
43/44 anonim válasza:
41: amikor mindenki helikopter (ennyi válasz után sem vagy képes értelmezni a leírtakat), akkor néha nézz magadba, mert nem biztos, hogy a környezettel van a gond, hanem lehet ,hogy te vagy az, akinek nézőpontot kell váltani (tekintve, hogy elég sokan leírták, hogy miért működik a tématerelés, az érvek nélküli manipuláció).
44/44 A kérdező kommentje:
#43:Bocsánat,rosszul fogalmaztam. Arra gondoltam,hogy kormányszimpatizánsoktól nem jött épkézláb válasz arra,hogy nem igazak az elmondottak. A ti válaszaitokat köszönöm.
2019. ápr. 20. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!