A kormányszimpatizánsok miért másra mutogatnak, mikor róluk van szó?
Nem szeretnék sértő lenni,de úgy érzem,hogy a kormányszimpatizánsok amikor a Fidesz esetleges problémásságára hívja fel valaki a figyelmet,vagy a tolvajlásra,a korrupcióra,akkor a másik oldalra mutogatnak mondván Gyurcsány is ezt csinálta. Hasonló a helyzet a médiumok elfogultságát illetöleg is,szerintem. Mit gondoltok? Várom fideszesek s kormánykritikusok válaszát egyaránt.
Válaszokat előre is köszönöm!
"Ezt a korrupciót csak az ellenzék óbégatja. De semmi bizonyíték nincs."
Ja, biztos azért vagyunk Európa egyik legkorruptabb országaként számon tartva. :D
De ez is csak a Gonosz Világösszeesküvők miatt van, mert ők tartanak minket korruptnak. :D
Az a probléma kérdező, hogy téphetjük a szánkat, írhatunk nektek rendszeresen kisregényeket, linkkel, adatokkal, tényekkel, a végén úgyis mindig az jön, hogy ez propaganda, a ksh hamisítja az adatokat, a közvélemény kutatók a kormánynak kedveznek, a média torzít stb. stb.
A kérdésedből is látszik, hogy bár minden kérdésnél vagyunk akik érvelünk, ezt lazán lerázod és elfelejted, kijelented, hogy MINDIG csak másra mutogatnak a kormánypártiak. Nem teszik ezt a kormánypártiak.
#15 az a baj, hogy alacsony a léc és egyre leljebb tolják. Mivel egymást is egymáshoz hasonlítgatják és azzal takaróznak, ha a másik rosszat tett, akkor én is megtehetem, sőt! rosszabbat is tehetek. De amikor a másik jót tesz, azt már nem akarják felülmúlni.
Na ha ahhoz akar hasonlítani, akit gyűlölnek, akkor saját magukat akarják gyűlölni. Ezzel az a baj, hogy pofátlanul KÉPMUTATÓ magatartás és az, hogy hátráltatja az országot és nem segíti.
De valóban jól látod. A két párt között sok különbség nincs. Ugyan az csak pepitában.
#16:Az életbe nem írtak nekem fideszesek kisregényeket. Csak prosztó,egyszerű,buta válaszokat. Mer migráns meg Sorooooos!!
De tényleg ha én ennyire buta és félreinformált vagyok,akkor mutasd be,hogy nem teszik ezt a kormánypártiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!