Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormányszimpatizánsok miért...

Fizikakedvelő kérdése:

A kormányszimpatizánsok miért másra mutogatnak, mikor róluk van szó?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék sértő lenni,de úgy érzem,hogy a kormányszimpatizánsok amikor a Fidesz esetleges problémásságára hívja fel valaki a figyelmet,vagy a tolvajlásra,a korrupcióra,akkor a másik oldalra mutogatnak mondván Gyurcsány is ezt csinálta. Hasonló a helyzet a médiumok elfogultságát illetöleg is,szerintem. Mit gondoltok? Várom fideszesek s kormánykritikusok válaszát egyaránt.

Válaszokat előre is köszönöm!

2019. ápr. 19. 19:13
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
31%
Hüyeségre nem lehet válaszolni, nyertél. Maradj meg a képzelgéseidnél és ne vegyél tudomást a valóságról. Te bajod.
2019. ápr. 19. 20:28
 32/44 A kérdező kommentje:
#31:Engem érdekel a valóság. De ha te egyszerűen nem tudod alátámasztani azt,hogy a fideszesek nem mindig másra mutogatnak? Miért higyjek neked?
2019. ápr. 19. 20:30
 33/44 A kérdező kommentje:
*higgyek
2019. ápr. 19. 20:31
 34/44 A kérdező kommentje:
#31:S miért hülyeség amit kérdezek? Vagy el kéne hinnem csak úgy valamit,hogy nincs alátámasztva?
2019. ápr. 19. 20:32
 35/44 A kérdező kommentje:
Magyarul nem tudod bizonyítani. Tehát nem igaz amit állítasz.
2019. ápr. 19. 20:37
 36/44 anonim ***** válasza:
78%
Aki meri furcsálni hogy a miniszterelnök gázszerelő haverjából pár év alatt az ország leggazdagabb embere lesz, az vagy hülye vagy soros ügynök. Ennyi kérem emberek, tessék oszolni, nincs itt semmi látnivaló. :D
2019. ápr. 19. 20:41
 37/44 A kérdező kommentje:
Nem mondod el,hogy miért hülyeségek amiket kérdeztem? Légyszíves mondd el,miért butaság amiket kérdezek. Miért az az igazság amit te mondasz?
2019. ápr. 19. 20:41
 38/44 A kérdező kommentje:
Az ilyen buták miatt írtam ki a kérdést. Állított valamit,de nem tudja megmagyarázni. Semmi bizonyítéka nincs állítása helyességére.
2019. ápr. 19. 20:47
 39/44 anonim ***** válasza:
34%

Fizikakedvelő

privátban már többször írtam, hogy nem játszom a hülyegyerek játékodat hiába vered magad hogy bizonyítsak valamit ami szerinted nem úgy van.

HAGYJ BÉKÉN, ne küldözgess több üzenetet privátban. Ha kérdésed van akkor írj ki rendes kérdést ahol van miről vitázni. Itt nincsen.

2019. ápr. 19. 20:49
 40/44 A kérdező kommentje:

#39:Honnan tudjuk mi hogy úgy van?!!!

Ha te most hirtelen kijelented,hogy léteznek ürlények,azt sem fogja senki elhinni,csak akkor ha bizonyítod!!

2019. ápr. 19. 20:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!