Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarja a Fidesz falvakba...

Miért akarja a Fidesz falvakba költöztetni a fiatalokat?

Figyelt kérdés
A 21. században nem pont városiasodni kellene? A falvakban nincs olyan jólét, mint a városokban.

2019. ápr. 19. 12:06
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
40%

Eddig arról volt szó, hogy a zsákfalvakban állítjuk elő az élelmiszert, most meg hirtelen az az érv, hogy nem is lakni mentek oda, hanem nyaralni? Lehetnétek egy kicsit következetesebbek.

A másik meg, hogy módszeresen keveritek az agglomerációt a zsákfalvakkal. Vecsés nem Kulipintyó. De majd a 80 kmre lévő nógrádi Bivalybasznádból is ingázni fogok.

2019. ápr. 19. 14:56
 22/42 anonim ***** válasza:
66%
21-es! Én tudod mit bírok a 43%-os gyerekben? Hogy teljesen egyetért azzal, hogy a falu a 21. századra önellátásra képtelen alvóváros lett -első oldalon még nem a másodikon már igen- abba viszont már hisztériázik, hogy miért költöznek oda az emberek igen, "nyaralni". :-DDDDD
2019. ápr. 19. 15:07
 23/42 anonim ***** válasza:
55%

Én még mindig ott tartok, hogy a kérdező szerint a fidesz a falvakba akarja költöztetni a fiatalokat. Nem mintha nem lenne jó hely,. Sőt! Areól sincs szó, hogy a falu a városhoz képest milyen hely? A kérdés holmi deportálásról szól...

Honnan a szikra, mely a kérdést ihlette?

2019. ápr. 19. 15:09
 24/42 anonim ***** válasza:
51%

"Én tudod mit bírok a 43%-os gyerekben? Hogy teljesen egyetért azzal, hogy a falu a 21. századra önellátásra képtelen alvóváros lett -első oldalon még nem a másodikon már igen- abba viszont már hisztériázik, hogy miért költöznek oda az emberek igen, "nyaralni". :-DDDDD"

Én ezt hol mondtam okoska? Nem értettem ezzel egyet egyszer sem.

2019. ápr. 19. 15:46
 25/42 anonim ***** válasza:
17%
A falusi CSOK is csak lekenyerezés mint az eredeti is, hogy aki vidéken él az is érezze a törődést és akkor is tapsoljon neki, ha nem tudja igénybevenni.
2019. ápr. 19. 16:46
 26/42 mindentudó99 ***** válasza:
93%
Kerdező az hogy te városiasodni akarsz az kb semmit nem jelent. Sokan meg nem akarnak úgyhogy a te véleményed mit se számít. A másik hogy kérdés eleve csúsztatás. Senkit nem akarnak faluba költöztetni . Aki falun szeretne élni kapbnémi támogatást csupán ennyiről van szó.
2019. ápr. 19. 18:35
 27/42 anonim ***** válasza:
37%
Mert hol jelentették ki, hogy akarják? Mi ez a város-mánia amúgy? Szerinted mindenki ott akar élni? Ennyi ostobaságot amiket itt összeírogattatok! ;)
2019. ápr. 19. 20:43
 28/42 anonim ***** válasza:
40%

Bocsánat az akadékoskodásomért, mert ragaszkodok a szövegértéshez....

A kérdésben az hangzott el, hogy a fidesz a falvakba akarja kényszeríteni a fiatalokat, miközben itt folyik a csete-pata....

Most beszéljük meg ezt a kérdést? Vagy nem is kérdés?

Tehát, mikor, hol, mivel kényszetíti falvakba a fidesz a fiatalokat?

(Utána jön, hogy jól jártak-e ezzel - ha megtörténik - vagy nem? Arra most nem térmék ki, hogy fidesz-fóbiást mivel lehetne bármilyen akarat végrehajtására rákényszeríteni? Hisz fagyoskodtak télen, hátha kormányváltás lesz.)

2019. ápr. 20. 07:12
 29/42 anonim ***** válasza:
Túl bulvár dolog azon vitatkozni, hogy a Fidesz mit mondott, úgyis teljesen mást csinál. Helyette inkább megvitattuk az egész kérdést.
2019. ápr. 20. 08:10
 30/42 anonim ***** válasza:
12%

"Én ezt hol mondtam okoska? Nem értettem ezzel egyet egyszer sem."

Például ott, mikor én ezt leírom a 14-es válaszban (de gyakorlatilag ugyanezt írja a 46%-os válaszoló is a 19-es válaszban), azokra nem reagálsz, hogy miért költöznek oda az emberek "nyaralni" azon meg hisztériázol egy sort. Mondjuk személyeskedéssel nem megyünk előbbre, a lényegen, miszerint a falvak lényegében ma már nem többek mint olcsó lakótelepek a városoknak mit sem változtat.

2019. ápr. 20. 09:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!