A dohányzás közterületen miért legális?
Otthon mindenki azt csinál amit akar, de mi jogon károsítja valaki a levegőt, ezáltal mások egészségét?
Az autó munkaeszköz, de dohányozni nem kötelező.
Ha már a kutyák idekerültek, azért nem a kutyákat kéne szidni, mert szarnak. A gazdájukkal van a gond, ha nem szedik össze a szart a kutyájuk után.
A kultúránkkal vagy inkább annak hiányával van a gond, hogy nincs bennünk annyi, hogy tisztaságot hagyunk magunk után, hogy szarunk, fingunk a másikra, és esetleg még jót is röhögünk rajta, ha az bosszankodik. Viszont ha meg mi kapjuk a szart a pofánkba, akkor megy az anyázás és a bosszú, és eszünkbe se jut a kettőt összekapcsolni.
Engem az zavar, mikor menet közben cigiznek. Állandóan előzgetni kell őket, hogy levegőt kapjak.
Sőt, általában a dohányosok tudnak a leggyorsabban menni, szinte futnom kell, hogy leelőzhessem őket... (6-7-es tempó).
Teljesítménytúrázó vagyok, simán tartom ezt a tempót, de azért álljon már meg a menet.
Ha tdi-set akarnak játszani a dohányos kollégák (=füstölni), álljanak félre. Nehogy már én szabadkozzam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!