Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Anyám aláírt a nevemben, mit...

Anyám aláírt a nevemben, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kaptunk a Fidesztől program terv támogatásos papírt és mindenki aláírta a családomból csak én nem.(Nem szerettem a fideszt,de ezt nem azért írom,hogy megkövezettek miatta)És ő ezt tudta,de ennek ellenére aláírta a nevemben...És most tudtam ezt meg az öccsémtől.Teljesen kivagyok akadva emiatt,hogy ezt csinálta.Mit kéne ilyenkor tennem,mert ha kiderül,hogy nem az én aláírásom van ott,akkor komoly jogi következménye is lehet a dolognak.

19/F

2019. ápr. 16. 22:08
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Vagyis az anyám írta alá,helyettem ez kimaradt*
2019. ápr. 16. 22:10
 2/20 anonim ***** válasza:
48%
Büszke lehetsz az anyádra, le se tagadhatná, hogy Fideszes, ennél tisztességesebb már nem is lehetne. Sétálj be a rendőrségre és jelentsd fel közokirathamisításért!
2019. ápr. 16. 22:14
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
Semmi következménye nem lesz, elég gonosz dolog volt ez Anyukádtól, bosszúból csinálnék Soros Györgyös pólót,abba járnék ptthon :)
2019. ápr. 16. 22:18
 4/20 anonim ***** válasza:
65%
#2, ki az aki feljelenti a saját Anyukáját? Te megtennéd? Vagy csak játszod az éetelmiségit aki a törvényt előrébb veszi mint a szeretteit.. ember, én balos vagyok, meg libsi, de azért vannak határok..
2019. ápr. 16. 22:22
 5/20 A kérdező kommentje:
Azért feljelenteni nem akarom,csak így olyan mintha semmibe venne
2019. ápr. 16. 22:32
 6/20 A kérdező kommentje:
Megha kiderül az más tészta...
2019. ápr. 16. 22:33
 7/20 anonim ***** válasza:
92%
Én meg rendelnék a nevében valamit a neten utánvéttel. Aztán magyarázkodjon a futárnak hogy nem ő volt.
2019. ápr. 16. 22:33
 8/20 anonim ***** válasza:
55%

4#, Pontosan ez az a mentalitás, amit ki kellene irtani. Ha szerinted a család elölrébb való, mint a jog, akkor nem balos vagy libsi vagy, hanem korrupt. Ez bűncselekmény, viselje a következményeit!

Annak meg örülök, hogy te olyan családban nőttél fel, ahol nem voltak súlyos családi konfliktusok. De öröklésnél lesznek.

2019. ápr. 16. 22:36
 9/20 anonim ***** válasza:
24%
Jelentsd fel
2019. ápr. 16. 22:49
 10/20 anonim ***** válasza:
91%
Megalapítanám a helyi DK alapszervezetet és hétvégenként bográcsozással és zenével egybekötött gyűléseket szeveznék a kertben.
2019. ápr. 16. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!