Anyám aláírt a nevemben, mit csináljak?
Kaptunk a Fidesztől program terv támogatásos papírt és mindenki aláírta a családomból csak én nem.(Nem szerettem a fideszt,de ezt nem azért írom,hogy megkövezettek miatta)És ő ezt tudta,de ennek ellenére aláírta a nevemben...És most tudtam ezt meg az öccsémtől.Teljesen kivagyok akadva emiatt,hogy ezt csinálta.Mit kéne ilyenkor tennem,mert ha kiderül,hogy nem az én aláírásom van ott,akkor komoly jogi következménye is lehet a dolognak.
19/F
4#, Pontosan ez az a mentalitás, amit ki kellene irtani. Ha szerinted a család elölrébb való, mint a jog, akkor nem balos vagy libsi vagy, hanem korrupt. Ez bűncselekmény, viselje a következményeit!
Annak meg örülök, hogy te olyan családban nőttél fel, ahol nem voltak súlyos családi konfliktusok. De öröklésnél lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!