Nem lehetne valahogy megoldani, hogy azok az emberek akik szeretnek dolgozni, megvegyék tőlem a jogot, hogy dolgozhassanak a nevemben is?
Sok ember van aki azért dolgozik mert nem akar a családjával lenni, munkamániás (beteg), vagy épp jól érzi magát a munkahelyén, mert otthon nincs fűtés vagy légkondi, esetleg unatkozik otthon.
Ő milyen jogon kap pénzt azért, amit élvez, holott én nem kapok.
Tök sok ember van aki az éves 20 szabadságát nem veszi ki, és úgy kell kötelezni rá. Nem lehetne hogy ezek az emberek a szabadságukat odaadják nekem?
Mert ugye a rabszolgatörvény az ilyen -beteg- emberek miatt van (na meg a politikusok, akik kihasználják őket, ahelyett hogy pszichológiai kezelésre küldjék őket, vagy olyan ellenkampányba kezdenének mint a cigivel - a nikotinfüggőség meg a munkafüggőség is betegség, de fura módon csak az egyik társaságot cs . szegetik, a másikat meg magasztalják folyton).
Viszont ezek a munkamániás emberek ledolgozhatnák a túlórákat azok helyett, akik ellenzik, és mindenki boldog lenne.
Volt jó ötlet a családok évében, az eszközkezelő! Lehet ezt is átvennék tőled! Lázár János tuti megvenné helyetted, de ezzel le is írna, hogy “annyir is érsz”.
Talán jobban működne erre a kezelő, mint amire eredetileg kitalálták ugye...
Aki akar túlórázzon és ne feketén,aki nem akar az meg nem.
Túlragozni nem kell.
1-essel egyet értek. Az alapjövedelem is kiváló erre.
Egy gond van, annyira belenevelték az emberekbe hogy aki sokat dolgozik az "szorgalmas" meg kiváltságos (ellenben azzal amit a józan ész diktál, hogy hülye, vagy épp beteg), hogy maguk a munkamániások is lázonganak, ha valaki az alapjövedelemről kezd beszélni. Mondván milyen jogon kap valaki ugyanannyit mint ők, ha nem dolgozik meg érte? Elfelejtik, hogy ők élvezik a munkát, tehát nekik kéne megköszönniük, hogy egyáltalán dolgozhatnak, nem pedig még gőgösen többnek képzelni magukat annál, akinek van élete, tervei, kreativitása.
Én vevő lennék a túlóra lehetőségedre. De csak ha az én órabéremmel fizetik ki.
Ha minimálbéres lennék és ne túlóráznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!