Komolyan ennyi kell már csak ellenzéki oldalon?
Belenéztem a mai DK "kampányba" ahol felszólaltak az EP képviselő jelöltek, Gyurcsányné meg a Molnár meg még páran és semmi másból nem állt az egész csak Orbán válogatott szídalmazásából, de már nagyon durva szinten.
Komolyan ennyi elég? Szídják a kormányt és kész?
Elhiszik, hogy ezzel nyerhetnek?
Gyurcsány nagy gazember, a prímszámok kígyózása is komoly kihívás számára, de nem rossz stratéga!!!!
Összegyüjti a fidesz fóbiiásokat egy akolba. Így naprakész, pontos statisztikai adat lesz, hány olyan ember van, akiknek mindegy mit csinál egy olyan kormány, amit nem a böszme vezet!
"Orbán meg másról sem tud beszélni mint a migránsokról."
Miről kéne beszélnie? Azok lepik el Európát nem a kakaduk, ha úgy lenne, akkor a kakadukról beszélne.
Valószínűleg egyszerű üzenetet akartak eljuttatni a szavazóknak. Nincs ebben nagyon meglepő, se nem egyedi. Ilyen volt a Jobbiknak a "Ti dolgoztok, ők lopnak" kampányuk, de ilyen a fidesz kampánya is évek óta, "Soros, Brüsszel, migráncs".
Hogy mivel lehet nyerni, azt senki se tudja. Például én régen nem gondoltam volna, hogy migráncsozással, sorosozással (azt se tudtam ki az a Soros) és brüsszelezéssel lehet nyerni, de bebizonyosodott, hogy nem csak lehet, de hatalomban is lehet ennyivel maradni. A választók már csak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!