Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márkizaj Péter az új megváltó?

Márkizaj Péter az új megváltó?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 13. 17:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az ő isteni mivoltának köszönhetően 1 év alatt csőd szélén a város.
2019. máj. 13. 12:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Erre a "csőd szélén"-re van valamilyen alátámasztó adatod, bizonyítékod?

Mondjuk ennyi idő alatt nem is nagyon lehet csődbe vinni egy várost, hisz tavaly a már meglévő költségvetés alapján mentek a dolgok, az ideit meg február 19-én fogadták csak el.

De kérlek, add meg a forrását az egyébként fontos infónak, amit megosztottál velünk! Köszönöm!

2019. máj. 13. 13:46
 13/17 anonim ***** válasza:

12.

Bár nem felém intézted a kérdést, de várjuk meg az őszi eredményeker! Majd az ott élők megmérik! 1,5 év alatt lehet bizonyítani!

2019. máj. 13. 13:52
 14/17 anonim ***** válasza:
A fityeszesek mégis félnek tőle, az mindenesetre jó jel.. Akitől nem félnek, azzal nem foglalkoznának fele ennyit sem. Amilyen lejárató kampány megy ellene az szinte már egyedülálló országos szinten..:D
2019. máj. 13. 20:26
 15/17 anonim ***** válasza:

kakukkmarczy: igazad van, fontos lesz az őszi eredmény.

de mi támasztja alá, hogy csődbe vitte volna a várost?

van egy olyan érzésem, hogy aki írta, csak vagdalkozik, de nyitott vagyok a bizonyítékaira!

2019. máj. 13. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:
A város köszöni jól van. Én továbbra is MZP-re fogok szavazni. Nekem megfelelt.
2019. máj. 15. 05:59
 17/17 anonim ***** válasza:

16-os!

Te hódmezővásárhelyi vagy?

Elmondod, mi ott a helyzet, közhangulat? Mik történtek az elmúlt 1 évben - kérlek, objektívan, köszönöm!

2019. máj. 15. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!