1/17 anonim válasza:
Ő pár éve volt az új megváltó, most ősszel majd kiderül a helyiek mennyire érezték ezt a világmegváltást.
2/17 anonim válasza:
Valakinek biztos. Azonban értelmes ember nem vár megváltót egyik oldalról sem, hanem magának kaparja ki a gesztenyét
3/17 anonim válasza:
Az 1-el egyetértek... De amúgy nekem, se nem oszt, se nem szoroz.
Mellesleg, egy akkora város vezetése, mint H.vásárhely, egész embert kíván!
(Botka, ciklusokon keresztül élvezte Szeged bizalmát, mégis pillanatok alatt elgáncsolta az "egységes ellenzék"!)
4/17 anonim válasza:
Nem, ő a sátán épp ma kérdezte ismerős, hogy menjünk e Hódmezővásárhelyre , én mondtam, hogy ott a sátán lakik sorosbérenc.
6/17 anonim válasza:
Próbáld már meg helyesen leírni a nevét.
7/17 anonim válasza:
Nem, ő a sátán épp ma kérdezte ismerős, hogy menjünk e Hódmezővásárhelyre , én mondtam, hogy ott a sátán lakik sorosbérenc.
8/17 anonim válasza:
Nem, azt hiszem most Nagy Blanka az aktuális megváltó.
9/17 anonim válasza:
Szerintem még Vásárhelyt is bukni fogja.
10/17 anonim válasza:
Én nagy követője vagyok neki és az eszméjének. Magyarországon komoly változásokra van szükségez nem kérdés. A vérremenő korrupciót fel kell számolni, mert ebből rövid visszafordíthatatlanul bele fog roskadni az ország. Én hiszek MZP-ben. Hajrá MZP!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!