Léteznek még LMP szavazók annak tükrében, hogy Ungár Péter az LMP színeiben Fideszes családból származik?
Miért ne lenne?
Én sem az alapján szavazok, hogy valakinek a szülei kicsodák, mint ahogyan nem elvárás, hogy megegyezzem a szüleimmel politikai nézetem.
Ungár Péter már évek óta(2013) az LMP tagja, többször támadták is az anyja miatt illetve, hogy honnan van a vagyona. Akinek ez újdonság az gondolom sose volt LMP szavazó.
Eleve most ha valakinek az anyja/apja Fideszes akkor már elveszett ember? Most akkor így mindenki MSZP meg DK fan kéne legyen, mert ugye ők vitték tovább az MSZMP "hitvallását"/szavazótáborát.
"Nem a szülei alapján kell megítélni az embert"
Nem, de Ungár pont összejátszik az anyjával. Az alapján már megítélhetem, nem?
Az Ungár a legkisebb probléma a zöldeknél. Értelmes fiatalember a családjától függetlenül.
A zöldekre mint politikainak nevezett formációra értelmetlen szavazni, hiszen a környezetvédelem önmagában nem lehet alap.
Ilyen alapján a DK-ra szavazni elég durva gondolat lenne annak tudatában, hogy kik voltak Dobrev Klára felmenői..
Bár enélkül is elég durva, hogy van aki Gyurcsányra szavaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!