Manfred Weber: "Orbán nálunk nem hangadó" Van valóságalapja a pletykáknak hogy a néppárton belül a Bölcsek Tanácsának már csak a Fidesz kizárásának indoklásán kell dolgoznia?
"A Fidesz tagságát a Néppárt március 25-i gyűlésén én függesztette fel határozatlan időre. A felfüggesztés részeként a Fidesz nem vehet részt a Néppárt ülésein, nem szavazhat, és jelölteket sem állíthat a pozíciókra.
Ekkor állítottak fel az úgynevezett Bölcsek Tanácsát, amely a Fidesz ügyét vizsgálja. Vezetője Herman Van Rompuy, további tagjai: Wolfgang Schüssel és Gert Pöttering." forrás HVG
A pletykák valóságalapja az, hogy a pletykálók elképzelései megerősödjenek. Mindig és mindenhol. A különbség mindössze az, hogy egyes helyeken a pletykát átlépik, míg másutt igazságnak tekintik.
Észre kéne venni, hogy a politika egyben az erők összemérése, és mindig az erősebb véleménye érvényesül, akár jó az, akár nem. Legfeljebb, ha nagyon rossz, az visszahullik az erősebb fejére, és egy idő után nem lesz erősebb.
Mit nehéz azon megérteni, hogy mindenki a választások eredményére vár. És attól függően, meg érdekei szerint lép. A jelenlegi Fidesz akkor majd - amennyiben nélkülözhető - el lesz távolítva. De azt ki mondja meg, hogy az akkori Fidesz a jelenlegi lesz-e? A tippek a fogadóirodákra tartoznak, a jóslatok a jósdákra, a politika pedig az érdekek harca, amelyben az erősebb szava érvényesül. Azt persze fontos tudni, mikor mi számít erőnek.
Én akkor, amikor meghallottam ezt a Bölcsek Tanácsát, akkor épp a munkahelyemen voltam és hangosan felröhögtem :D :D :D
Azonnal ez a jelenet jutott az eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=CfGIeNALguE :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!